tag:blogger.com,1999:blog-9643411.post114760828632219167..comments2024-03-28T21:15:43.326+01:00Comments on Klimakterie häxan: ShortspremiärKlimakteriehäxanhttp://www.blogger.com/profile/17407004306657073172noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9643411.post-1147713428323012552006-05-15T19:17:00.000+02:002006-05-15T19:17:00.000+02:00Jag brukar skära rabarbern i ungefär sockerbitssto...Jag brukar skära rabarbern i ungefär sockerbitsstora bitar, då mjuknar de ganska fort!Klimakteriehäxanhttps://www.blogger.com/profile/17407004306657073172noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9643411.post-1147636962311870062006-05-14T22:02:00.000+02:002006-05-14T22:02:00.000+02:00Visst blir man sur när folk sabbar det fina med at...Visst blir man sur när folk sabbar det fina med att skräpa ner? MORR!<BR/><BR/>Jag fick rabarber hos dem jag var hos idag. De var tvungna att skära av lite så det blev plats för mer att växa. Du, en fråga bara. Jag antar att man ska skära sönder rabarbern innan man kokar den men hur små/stora bitar ska det vara ungefär?<BR/><BR/>Tack för tipset!...https://www.blogger.com/profile/16369405518972057587noreply@blogger.com