fredag, juli 22, 2016

Före och efter

FÖRE: Röda vinbär, svarta vinbär och hallon. 
EFTER: Sylt i riktigt många burkar! Gelén blev dock misslyckad.
Men körsbären hänger kvar på grenarna ... 
Copyright Klimakteriehäxan

7 kommentarer:

  1. Ser riktigt mumsigt ut, både före och efter.

    SvaraRadera
  2. De mesta stoppar jag i mun solvarmt
    Paj kan man ju inte äta varje dag...

    SvaraRadera
  3. (sylt går inte åt så mycket hemma hos oss, ifall jag inte orkar göra kräm själv, åker jag till min mor. Maken älskar också olika sorter krämer, han äter dem med crème fraiche ♥

    SvaraRadera
  4. Hemgjord sylt till våfflor och pannkakor och några andra saker! Så vet man vad som finns i burken: bär och socker. Inga konstigheter.

    SvaraRadera
  5. fruktsallad till våfflor, mums! Skivade jordgubbar till pannkakor ❤️ Sonen gör väldigt god flädersaft!

    SvaraRadera
  6. (moderna barnbarn äter inte sött )

    SvaraRadera