måndag, juli 15, 2024

Nummerbyrån

128

-Så många svenskar reser till Paris för att tävla i OS 2024, nästa stora internationella sportevenemang (efter fotbolls-EM, final i går) som vi kommer att ägna rätt många (tv)timmar åt från fredag 26 juli (fast vissa tävlingar börjar redan den 24) till och med söndag 11 augusti. Vi räknar med åtminstone två svenska olympiska guld: "Mondo" Duplantis i stavhopp och Sarah Sjöström i någon simgren.  Men vem vet, kanske blir det fler? Vore kul i så fall!

8 kommentarer:

  1. Jaså, det var rätt många, tror Finland skickar 50-tal idrottare. Jag ser fram emot spelen, fast alla grenar kan man inte orka följa, över 300 ! Man får hantera det som ett smörgåsbord, man plockar lite här och där, jag kommer nog att fastna vid friidrotten.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är ett lockande smörgåsbord - ibland får man smak på något man inte hade en aning om att man gillade!

      Radera
  2. sporadiskt kommer jag titta, sammanfattningar

    SvaraRadera
    Svar
    1. De största grejerna ser man lätt på en massa repriser om man vill spara in på tv-tittandet.

      Radera
  3. Om de åker till Rom lär de nog bli besvikna. För OS 2024 äger rum i Paris. Duplantis och Sjöström är nog de enda "säkra" kort. Ståhl kan överraska igen, Kramer också faktiskt. Sedan har vi ju några seglare också och beachvolleybollduon. Så det kan nog bli roligt, inte nödvändigtvis guld kanske, men ändå...
    Jag ska nog kolla friidrott och simning. Det beror ju lite grand på hur vädret blir om jag ska titta dagtid vill säga.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppsan så tokigt det där blev! Brukar kalla det för feta-fingrar.syndromet men nu var det nog mer allmän förvirring ... klart de ska åa till Paris! Och jag kommer att titta onödigt mycket!

      Radera
  4. Ja det ska bli kul att ta del av idrotter man inte ser så ofta....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Blir definitivt mycket underhållning!

      Radera