lördag, juni 08, 2024

Reklam!?!

Om det handlar om en god sak kan jag tänka mig att acceptera reklam. Vilket är anledningen till att jag lägger in en länk här. Den går till Akademibokhandeln, som nu öppnar "Bokomloppet" för återvinning av gamla böcker. Inte bara att lämna över dem men kanske det funkar? 

Tror inte detta är ett sätt att bli rik på precis, men möjligen kan några överflödiga böcker få nya läsare? Det gör ju ont att slänga dem! Om du har testat redan, eller tänker göra det, kan du väl berätta hur du tycker det funkar? Värt mödan eller för krångligt? Väntar med spänning på svar!

Copyright Klimakteriehäxan

4 kommentarer:

  1. Råkar man bo i närheten av en akademibokhandeln (vilket jag inte gör), och inte antecknar i sina böcker (vilket jag gör), så kanske jag skulle göra ett försök.
    Undrar hur de ställer sig till böcker med författardedikationer — det ökar ju ofta värdet.
    Men jag gillar tanken.
    Margaretha

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag gillar definitivt tanken men är lite förundrad. Måste ju gå åt en hel del personaltid för hanteringen - hur ska det löna sig i slutändan? För priset lär ju inte kunna konkurrera med det hos Myrorna eller Stadsmissionen. Utrymme i butiken krävs dessutom. Mitt tips: det här blir nog inte långvarigt. Men men vem vet ...

      Radera
  2. Vacker tanke måhända, men lite onödigt omständig tycker jag. Men bokhandeln vill väl ha något att vinna på detta också,. Jag tycker boklådor utplacerade på olika ställen i stan fungerar utmärkt. i alla fall här i Falun. Brukar kika in genom luckan när jag passerar. Dock har jag inte tagit med mig någon bok....hittills

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mitt tips att detta inte blir långvarigt. Kan inte se hur det ska kunna gå ihop för företaget. Man köper ju redan begagnade böcker snorbilligt hos Myrorna etc.

      Radera