tisdag, september 23, 2014

Ett beskt piller ... och tisdagstema

Ni FÅR tycka att jag är tråkig, men jag tycker att den så hastigt påkomna kyliga hösten är ett beskt piller att svälja.
För bara ett par dagar sedan värmde solen, sjön inbjöd till ännu ett dopp, trädens blad var fortfarande mer gröna än gula.

Det är slut med det där nu. Bilden, över Våtsjön, tagen i lördags är den sortens vy jag så gärna skulle ha behållit ytterligare en vecka eller två.
Om detta nu kan kallas så BESKT att det passerar som tisdagstema, det återstår att se ...
Men faktum kvarstår: fem ynka plusgrader på tisdagens morgon. Brrrr.

Copyright Klimakteriehäxan

7 kommentarer:

 1. Har bara åkt förbi en Våtsjön och det var på väg till Kiel i Värmland. Men där var du väl inte i lördags, eller?
  Ingrid

  SvaraRadera
 2. Visst känns det beskt men till helgen blir det visst varmare igen! Så nu biter vi ihop några dagar och hoppas det blir bättre!
  Ha en skön kväll!

  SvaraRadera
 3. Jo då, Ingrid, det är en och samma sjö!

  SvaraRadera
 4. En vacker bild som inte är besk alls att titta på! Jag njuter! Häromdagen var det regn hela dagen, det blåste som en tok ohc det var iskallt och jag NJÖT!!! Så ljuvligt det var att vara ute! Jag har inte varit ute så mycket i sommar tror jag minsann! Sedan är jag egentligen inte förtjust i kylan heller, för min kropp tål den inte men jag och min själ älskar den! :) Men kroppen bestämmer tyvärr! Men jag ska njuta av denna höst så mycket jag kan och jag tror det blir många fina höstdagar med sol och hög lite kallare luft! :) Det längtar jag efter!

  SvaraRadera
 5. Ja det är ett beskt piller att svälja, det håller jag med om. Här i Norrbotten har första snön också kommit på vissa ställen, känns inte alls som jag är redo för det...
  Vacker vy på din bild!

  SvaraRadera
 6. hastigt och hastigt, fortfarande närmare +15°C

  SvaraRadera
 7. Här har redan herr Frost varit och hälsat på, och det kom helt oväntat...förstår att det kan kännas som ett beskt piller att svälja, själv njuter jag av krispig höstluft

  SvaraRadera