söndag, september 22, 2013

FLÄRDFULLT i Veckans fönster

Det är lite sent nu, jag vet.
Lite sent för att slänga in ett bidrag till Veckans Fönster.
Och lite sent på säsongen att komma dragandes med nya solglasögon. Men det blir väl fler somrar, får man hoppas, och visst ska man väl våga tro att solen finns kvar?

Dessutom är det så att den som väljer att investera i solglasögon som dessa nog behöver använda dem i rätt många somrar för att få valuta för pengarna. Fast har man råd så ... roliga är de, hur klädsamma låter jag vara osagt. Bågarna är handgjorda i svensk design. Anna-Karin Karlsson heter kvinnan bakom verket. Hon är en glasögonfrälst 36-åring, och modellen ovan skapades för Grace Jones, men då var katten inte fläckig utan svart. Dessa såldes på NK, varuhuset vars skyltfönster jag är förtjust i att plåta men där jag handlar så gott som ingenting ...

Min sena leverans till fotobloggkedjan där du hittar många flärdfulla fönstertittar beror helt enkelt på att jag inte trodde mig ha något passande bidrag. Och så råkade jag se de här, från sommarens början.
Väcktes ditt ha-begär nu? Tyvärr, tror du missat chansen. Fanns såvitt jag förstår bara i ett exemplar och de försvann rätt snabbt ur skyltningen.

Intressant devis dessa glasögon har försetts med: "Shades for the sunny and sunnies for the shady, for people walking their own way in the pursuit of happiness". Man ska gå sin egen väg i jakten på lyckan och då passar just dessa glasögon bra!
Copyright Klimakteriehäxan

11 kommentarer:

 1. Anonym5:42 em

  Flärdfulla glasögon, absolut. Frågan är bara om någon passar i dem, ja förutom Dame Edna då.

  SvaraRadera
 2. Haha, Hanna snodde min kommentar! Dame Edna och Elton John. ;) Jag är allergisk mot leopardprickar men de andra ser roliga ut. Inte så att jag skulle vilja använda dem men kul att se!

  SvaraRadera
 3. Jaaaa men så bra..lite Yvonne Lombardfeeling på dessa sköna brillor. Du det var så kul för jag mötte just Yvonne på Fårö i somras. Den människan hon ser likadan ut idag som på femtiotalet.

  Härligt att du hittade så rätt på mitt tema

  SvaraRadera
 4. Jag tror jag klär lika lite i dem som i hattarna jag visar upp!

  SvaraRadera
 5. Inte fel med lite flärdfulla tips till vinterns solresor, inte behöver vi - ni kanske mest- vänta tills nästa sommar!

  SvaraRadera
 6. Nog för att jag både är modig och dumdristig stundtals, men riktigt så uppseendeväckande glasögon är inte min grej. Men gärna en riktigt färgstark sjal.

  SvaraRadera
 7. Ditt bidrag andas onekligen en hel del flärd som jag ser det. Det franska namnet på baren och restaurangen i gamla Savoy i Malmö andas även det flärd på ett vis som väl talar om vilken publik man vänder sig till.

  SvaraRadera
 8. De mest häftiga och flärdfulla solglasögon jag har skådat! Härligt bidrag till Veckans fönster!

  SvaraRadera
 9. Oj.
  Man får väl gratulera designern som skapat brillorna, hon tycks ha funnit en helt egen nisch!

  SvaraRadera
 10. Ja lite märkligt blir det när solglasögon som köps bara för flärdens skull kostar mer än ett par progressiva, riktiga glasögon ...

  SvaraRadera
 11. Läckert, barnbarnet skulle gilla.

  SvaraRadera