fredag, oktober 03, 2014

Veckans fönster: UTPEKAT

Vi vet alla hur det är: ibland ser man inte skogen för bara träd. Man behöver att någon pekar, inte sällan med hela handen. I alla fall krävs något som väcker ens uppmärksamhet. Annars kanske vi bara travar vidare, går dit näsan pekar.

Och det är precis vad den här loppis-butiken i Gamla Stan i Stockholm vill att vi gör. Med hjälp av en hyfsat skojig men grovt tillyxad skyltdocka som trycker näsan mot fönsterrutan vill innehavarna få fler att gå precis dit just den där näsan pekar, in i deras affär, här handlar det inte om slumpen!

Om tricket funkar? Vet inte, det bet inte på mig, jag tog bara bilden för att det såg lite roligt ut. På håll liknade det faktiskt en (väldigt nyfiken) människa, om än med osedvanligt fula skor. Ett konstaterande som skulle kunna få en levande person att känna sig utpekad, på riktigt ...
Men UTPEKAT är det som gäller för Veckans fönster denna gång.
Här är länken till andra fönster!

Copyright Klimakteriehäxan

7 kommentarer:

  1. Kanske funkar! Åtminstone var det en kul idé.

    SvaraRadera
  2. Haha trodde hon var riktig först! Kul!

    SvaraRadera
  3. Svar: Tack för din trevliga kommentar på min blogg! Kul att du gillar Svalbardbilderna. Fler kommer!

    SvaraRadera
  4. Jag tror nog det är en ganska bra idé, jag skulle oxå kollat en gång extra, men jag är dålig på loppisar så jag hade nog inte gått in...

    SvaraRadera
  5. Hmm, jag tror faktiskt att jag gått förbi den och undrat över skyltningen, senast jag var i huvudstan. Men då fick den i alla fall mig inte att gå in.

    SvaraRadera
  6. Hihi, har sett sånt i några trädgårdar :)

    SvaraRadera
  7. Och tänk att trots att jag är så ofta i Gamla Stan har jag aldrig sett detta! Ful, men kul!

    SvaraRadera