fredag, juli 22, 2016

Före och efter

FÖRE: Röda vinbär, svarta vinbär och hallon. 
EFTER: Sylt i riktigt många burkar! Gelén blev dock misslyckad.
Men körsbären hänger kvar på grenarna ... 
Copyright Klimakteriehäxan

7 kommentarer:

Vonkis sa...

Ser riktigt mumsigt ut, både före och efter.

♥ Hanneles bokparadis sa...

De mesta stoppar jag i mun solvarmt
Paj kan man ju inte äta varje dag...

tant Hannele sa...

(sylt går inte åt så mycket hemma hos oss, ifall jag inte orkar göra kräm själv, åker jag till min mor. Maken älskar också olika sorter krämer, han äter dem med crème fraiche ♥

Klimakteriehäxan sa...

Hemgjord sylt till våfflor och pannkakor och några andra saker! Så vet man vad som finns i burken: bär och socker. Inga konstigheter.

Klimakteriehäxan sa...

PS saft blir det ingen

♥ Hanneles bokparadis sa...

fruktsallad till våfflor, mums! Skivade jordgubbar till pannkakor ❤️ Sonen gör väldigt god flädersaft!

farmor/mormor Hannele sa...

(moderna barnbarn äter inte sött )