FÖRE: Röda vinbär, svarta vinbär och hallon. |
EFTER: Sylt i riktigt många burkar! Gelén blev dock misslyckad. |
Men körsbären hänger kvar på grenarna ... |
Copyright Klimakteriehäxan
Klimakteriehäxan – finns hon? Ja! Om du inte redan är en, så blir du sannolikt en, tro mig. Och kanske känner du igen dig i mig, i alla fall lite!? Min blogg är till främst för mig själv och min skriv- och fotoklåda, det är bara att erkänna. Men du är väldigt välkommen hit! Kom, kom igen, kommentera gärna!
Nu finns "I ljust minne bevarad" som ljudbok , gratis att lyssna på. Klicka bara på länken! Det tar två timmar och sexton min...
Ser riktigt mumsigt ut, både före och efter.
SvaraRaderaDe mesta stoppar jag i mun solvarmt
SvaraRaderaPaj kan man ju inte äta varje dag...
(sylt går inte åt så mycket hemma hos oss, ifall jag inte orkar göra kräm själv, åker jag till min mor. Maken älskar också olika sorter krämer, han äter dem med crème fraiche ♥
SvaraRaderaHemgjord sylt till våfflor och pannkakor och några andra saker! Så vet man vad som finns i burken: bär och socker. Inga konstigheter.
SvaraRaderaPS saft blir det ingen
SvaraRaderafruktsallad till våfflor, mums! Skivade jordgubbar till pannkakor ❤️ Sonen gör väldigt god flädersaft!
SvaraRadera(moderna barnbarn äter inte sött )
SvaraRadera