söndag, oktober 02, 2016

SKYLTSÖNDAG i New YorkFrisersalonger världen över tävlar i att hitta på lustiga namn till sina företag, inte minst här i Sverige.

Men trots Hairforce One, Saxcess, Sax-o-fön och Huvudsaken eller varför inte Hår och häpna tror jag det här stället tar hem första pris, även om segermarginalen är hårfin, så att säga.
Det är lite svårt att förstå, men antagligen drar det viss publik.

Mig lockade (oj där kom det igen) dock salong Hairroin inte. Hade man valt stavningen Heroine (som betyder hjältinna) hade det nog faktiskt inte hjälpt.

Om du känner dig mera sugen hittar du salongen på 1333 Broadway. Eller i självaste Hollywood. Både herrar och damer är välkomna i kundkretsen.
Och det är ju ändå skyltsöndag!

Copyright Klimakteriehäxan

5 kommentarer:

 1. Vilka härliga salongsnamn du samlade på dig! Fast de där skyltarna var ju nästan lite hårresande ...

  SvaraRadera
 2. Jättekul att du är med och skyltar igen:-) Å vilka godbitar du har hittat. Brukar säga att skyltar är alltid så mycket roligare än här hemma och du lägger just upp bevisen fär mitt påstående.

  När jag såg den första skylten tänkte jag spontant på heroin, sedan på ruinerat hår faktiskt (hair ruin). Japp fantasin är igång här.

  1 000 tack för att du skyltar och länkar:-)

  SvaraRadera
 3. HAHA, ja salongerna kan verkligen hitta på namn! Tänkte också först på Heroin. Vete tusan om man gått in där :-)

  SvaraRadera
 4. Ja mina damer, inte 17 skulle jag våga gå in i den frisersalongen ... och då tänker jag inte på priset, som förmodligen är fullkomligt skyhögt! Frågan är hur höga de som jobbar där är????

  SvaraRadera