torsdag, juni 10, 2021

Överraskande? Inte särskilt!

Benjamin Ingrosso är först ut bland årets sommarpratare i radions P1, på midsommardagen. Det enda som är överraskande med det är att han faktiskt är den ende ur klanen Wahlgren-Ingrosso som vederfarits äran. 

Unge Benjamin verkar vara en jättesympatisk kille, han sjunger, dansar, skriver låtar, kan till och med laga mat, men hur kommer det sig att han och hans släkt verkar ha evig prenumeration på medverkan i Sveriges samtliga mediakanaler?

Skummar hela listan över namn. Ser att en vet jag att jag vill lyssna på: Jacob Hård, fantastisk kollega på Svt Sport, en person som kan så mycket mer än idrott. Men i stort sett befäster namnuppräkningen det jag redan vet: jag blir ingen Sommar-lyssnare i år heller, trots många medverkande "storheter" i artist- och mediavärlden och en astronaut.

Copyright Klimakteriehäxan

8 kommentarer:

  1. väldigt många aktuella kunniga intressanta namn!

    SvaraRadera
  2. Benjamin Ingrosso - ja, snygg är han ju onekligen... Är förvånad att jag till och med kände igen några namn, bland annat Sven-Göran Eriksson, Jacob Hård (älskar den killen), i Gizem Erdogan (hon var fantastisk i två serier jag sett med henne i svt. Resten - nja...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Erdogan är riktigt bra, synd att hon ska behöva dela efternamn med gubbtjyven i Turkiet.

      Radera
  3. Kanske blev vi som växte upp med sommarpratare som Bang, Torsten Ehrenmark, Hasse Alfredson, Åke Ahrenhill, Gunnar Arvidsson, Tage Danielsson, Per-Ander Fogelström, Gösta Knutsson, Per-Erik Lindorm, Maud Reuterswärd Jan-Öjvind Swahn och Elisabeth Söderström bortskämda - nu för tiden fungerar programmet som sömnmedel för mig.
    Margaretha
    Som inte ens vet
    vilka de flesta pratarna är

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du kan ha rätt. Namnen du räknar upp är utan undantag storheter i berättarbranschen.

      Radera
  4. Så olika det kan bli. Jag såg runt 20 stycken jag vill lyssna på, både gamla och unga.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det gör säkert många! Finns naturligtvis riktigt intressanta personer i gruppen.

      Radera