torsdag, maj 20, 2010

Bokbytardagen är här!

I dag är det dags igen att byta böcker.
Jag har ett par hyllmeter utrensade. Men hinner inte uppsöka något bytarställe. Och det kanske är tur det - för säkert skulle jag komma hem med fler än jag haft med mig från start ... vad är det som händer med oss bokmalar egentligen? Att vi aldrig får nog! Men vi njuter i alla fall på vägen!

Fast i sanningens namn finns det ju bland de där utrensade en hel del som jag skiljs ifrån totalt utan saknad, även om de är relativt nya.
Färskast i den högen: "Först när givaren är död" av Anna Jansson, läst nu på semestern. Ännu en i raden av författare som förlitar sig på övernaturliga gåvor när intrigen inte har någon vettig lösning.

Copyright Klimakteriehäxan

3 kommentarer:

 1. Kul idé, men jag har så få böcker jag vill släppa ifrån mej..

  SvaraRadera
 2. Anonym6:59 em

  Börja om med "snilleblixtidéen" att lämna en utläst bok på en parkbänk eller annanstans och kör enl principen "denna ringen den ska vandra från den ena till den andra".
  I Svea Rike ska ni kanske för säkerhets skull lägga den i en genomskinlig plastpåse ifall regnet kommer - och för att ev misstänkta ska se att det är en bok och inte en bomb som ligger där. Inte för att jag vet så mycket om bomber, men i a f.
  Det kanske finns nån som gillar att läsa A. Janssons bok, vem vet.

  K-sprutan

  SvaraRadera
 3. Hannele - en vacker dag blir man tvungen. Jag är där, med råge.
  Kulsprutan - jo faktiskt, det där kan man pröva. Ibland har jag lämnat nåt på hotell, där det ofta finns nåt läshörneliknande.

  SvaraRadera