lördag, oktober 30, 2010

Vykort från höst-Stockholm

Bara ett vykort från sista lördagen i oktober, när hösten definitivt har tagit över. Ta det gärna personligt. För det är en hälsning till dig. Du vet hur det är: vykort förmedlar sällan någon särskilt intressant information. Men det visar ändå att avsändaren inte glömt dig.
Och förresten - när jag ändå är i farten postar jag ett till!

Copyright Klimakteriehäxan

6 kommentarer:

 1. Tack för vykorten!

  Och tack för informationen om vikten! Kanske ska jag lära mig att trivas med mina muffinskanter runt det som förr var midjan?

  SvaraRadera
 2. Jag har inte kommit upp än, bra att Du får mig att minnas min födelsestad.
  Den 18/11 ska jag till Globen för en tredje laserbehandling, så då tänkte jag Tbanan in till stan..Nästa gång far jag förbi, för då ska jag till min syster Maud som bor i Lidingö.det blir den 24/11-hon är född då.-46
  Löjligt att jag inte åker upp oftare, när det är så nära med pendeln.

  SvaraRadera
 3. Fina bilder och det är verkligen en härlig och vacker tid just nu! Jag har tagit med mig kameran ut på promenad några gånger den senaste tiden, men det har aldrig kommit upp ur väskan. Vet inte vad det är med mitt fotande just nu.
  Tack för vykortet!

  SvaraRadera
 4. Anonym11:43 fm

  Tack så mycket!
  Vilka underbara höstfärger på det översta fotot. Och det nedersta ser ut att kunna vara taget vilken sommarkväll som helst.

  Kulsprutan

  SvaraRadera
 5. Roligt att mina vykort hittar några av sina adressater!!! Och båda bilderna togs lördag eftermiddag. Paret i solstrimman hade vett att ta vara på en gyllene stund mitt i hösten!

  SvaraRadera