-Inne/kändiskocken Per Morberg understryker i en intervju i Smart Magazine vikten av råvarans kvalitet när man ska laga god mat. Endast det bästa är gott nog. (Men det finns ju andra sätt att göra svanar, det har jag bildbevis på ...)

Klimakteriehäxan – finns hon? Ja! Om du inte redan är en, så blir du sannolikt en, tro mig. Och kanske känner du igen dig i mig, i alla fall lite!? Min blogg är till främst för mig själv och min skriv- och fotoklåda, det är bara att erkänna. Men du är väldigt välkommen hit! Kom, kom igen, kommentera gärna!
Nu finns "I ljust minne bevarad" som ljudbok , gratis att lyssna på. Klicka bara på länken! Det tar två timmar och sexton min...
:o)
SvaraRaderaKulsprutan
Visst är han rätt rolig, den där Morberg ... Hoppas verkligen att ingen försökt överbevisa honom om att han har fel, att det GÅR att göra en svan av en bågfil ... :-D
SvaraRaderaoch jag som började tänka på gamla kokböcker och slottsbesök...
SvaraRadera