fredag, juli 05, 2013

Veckans fönster är BOTANISKT

Botaniskt – det är ordet som gäller som tema i Veckans Fönster denna gång. Vilket drev mig rakt ut i spenaten … och så vips! står jag inför grönska i tre nivåer, kanske rent av fyra!  Möjligen är det vanligt med en liten extra granskog på ett tak, vad vet jag. Men jag vet alldeles säkert att för mig var det första gången. Kanske bor det ett litet skogstroll där under grenarna?

Nu undrar ni förstås över själva fönstret.  Jo, det finns flera, men de syns inte för allt det gröna. Utom ett, då, om ni tittar noga.
Men visst är det härligt med frisk och frodig grönska! Visst får man kalla det botaniskt?

Copyright Klimakteriehäxan

10 kommentarer:

 1. Jodå, visst ser jag fönstret där borta bakom stammen. Och granar på taket? Ja, varför inte? I Italien är det ju väldigt vanligt att man har växter på sina tak och t.o.m. träd ibland så varför inte några svenska granar också?

  Hoppas det ordnar sig med din uppkoppling.

  SvaraRadera
 2. Så härligt frodigt och grönt! Naturen tar över rätt snabbt om den får hållas. Och fönstret syns ju hur tydligt som helst.

  SvaraRadera
 3. Grönt och frodigt...och botaniskt. Det är ju populärt ur miljösynpunkt med så kallade sedumtak idag. Det här måste vara en lite annorlund ariant! :-)

  SvaraRadera
 4. Så frodigt och grönt! Granbevuxet tak, det är första gången jag ser det! Lite rejälare än taklökar som man ser då och då! Och fönstret, det är hur synligt som helst! Härlig botanisk bild!

  SvaraRadera
 5. Härlig svensk botanisk grönska! Synd att du missade skogstrollet som med all säkerhet bor där:)
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 6. Jodå, ditt fönster syns lite diskret därborta, och visst är det en fin bild till temat. Att försöka få saker gjorda med dålig internetkontakt är inte kul, jag har själv haft mina duster med Telias mobila bredband som jag är långtifrån nöjd med. Hoppas allt funkar nu!

  SvaraRadera
 7. Härligt grönt - skönt!

  SvaraRadera
 8. Mest botanik och minst fönster, alldeles perfekt till temat!

  SvaraRadera
 9. Det är botaniskt så det förslår. :) Perfekt!

  SvaraRadera
 10. Tack alla som tittat hit och lämnat spår - eftersom jag i princip varit helt utan nätkontakt i sex dagar har jag tyvärr inte hunnit återgälda besöken!

  SvaraRadera