torsdag, september 08, 2016

Redo för Bridget Jones igen?

Jag skulle läsa den senaste boken om Bridget Jones men kom av mig. I "Mad About the Boy" visade det sig att hon hade blivit änka och ensam med två små barn och var utsvulten på kärlek och, inte minst, sex. Inte var jag beredd på att Mark Darcy skulle gå och dö! Men nu har han återuppstått. Det blev nödvändigt för att få till en tredje film om Bridget. Filmen, "Bridget Jones's baby", har premiär i dagarna.

Varför Mark Darcy nu fått nytt liv vet jag inte, men man kan ju misstänka att det finns vissa pekunjära skäl för det. Hur som helst har Renee Zellweger övertalats göra en ny tolkning av anti-hjältinnan, som gör så mycket fel - men som vi gillar ändå!

I det nya livet har i alla fall Bridget och Mark tagit ut skilsmässa och Mark har faktiskt hittat en ny fru. Men har man gemensamma barn måste man ju ses ibland. Och det blir en utomäktenskaplig affär mellan exmakarna. Samtidigt har Bridget också hittat en ny karl som verkar hyggligt lovande.

Ni har redan förstått vartåt det barkar:Bridget blir gravid. Och vet inte om hennes två redan existerande ungar är på väg att få ett hel- eller ett halvsyskon ...

Eftersom jag haft så kul med Bridget hittills går jag mer än gärna och ser den tredje filmen! Sedan kanske Mark Darcy går och dör igen? Men Bridget Jones lever självklart vidare!

Copyright Klimakteriehäxan

2 kommentarer:

  1. goa skratt - och jag har sett det gamla huset i England

    SvaraRadera
  2. eller portvin - klarar inte blindtestet

    SvaraRadera