måndag, mars 25, 2019

En kasse att läsa

Jason Diakité, mer känd som Timbuktu, är en mångfacetterad begåvning. Han är populär som artist och musiker, belönad med priser i långa rader, och kan verkligen få en stor publik att gunga, det har jag upplevt IRL. Men han är också en tänkande individ  och en skrivande. "En droppe midnatt" heter hans litterära debut, som fick många lovord av recensenterna när den kom ut, 2016.

Jag har tänkt läsa boken, som handlar om Timbuktus släkt och amerikanska rötter, men det har inte blivit av. Nu har jag i alla fall läst hans tolkning av begreppet "Att läsa är att resa", som Akademibokhandeln har som slogan. Den texten står att läsa på en plastpåse som man kan få sina bokköp i och det blir alltså ett alldeles självklart nummer i Kasskampen!

Hela kassens text kan du höra honom själv läsa om du klickar dig hit!
Tack BP som handlade böcker och gav mig påsen, för återanvändning och (till sist) återvinning!

Kasskampen lever! Det här är nummer 17 hos mig. Du är mer än välkommen att hänga på! Gör det, för den goda sakens skull!

Copyright Klimakteriehäxan

5 kommentarer:

  1. du fick väl betala för påsen... jg har liknande av tyg, ihopvikt i handväskan. På tisdag visar jag min fina tygkasse jag fick av bibliotekarien ❤️

    SvaraRadera
    Svar
    1. Som jag skriver i inlägget så fick jag kassen från BP. Antar att hon fick betala för den.

      Radera
  2. Hahaha! Visste väl att kassen skulle kvala in i Kasskampen, därför la jag ju med den i kuvertet. Å tror det eller ej, jag behövde inte betala för kassen den här gången (svar till Hannele alltså). Tjejen tyckte att jag hade köpt så mycket på Akademibokhandeln på sistone att jag var värd en gratis kasse.

    PS. Stort tack för ytterligare en länk:-) DS.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den är trevlig, den där kassen - jag gillar Timbuktu också!

      Radera
  3. världens trevligaste kasse av bibliotekarien:
    http://hannelesbibliotek.blogspot.com/2019/03/fin-present-av-bibliotekarien.html

    SvaraRadera