onsdag, september 16, 2009

Giftaslysten karl sökes

Hon söker efter en man, en karl som kan förgylla hennes dagar tills döden skiljer dem åt.
Inte så originellt, kan det tyckas. Det dräller ju av kvinnor som drömmer om att få stå brud.

Men Mek Wok Kundor i Malaysia är 107 år gammal och har redan varit gift tjugotvå gånger. Den senaste maken, i dag 37 år, finns inte kvar hos henne längre, han fastnade i drogträsket och behandlas nu mot sitt missbruk. Om äktenskapet hjälpte till att driva honom in i de giftiga substansernas värld är oklart. Men Mek Wok känner på sig att han inte tänker komma tillbaka till henne när han är färdigrehabiliterad. Snarare tror hon att han kastar sina blickar efter något yngre, eventuellt också något snyggare.

För en lokal tidning har hon berättat, att hon planerar att besöka maken som vistas i huvudstaden Kuala Lumpur. Fast hon verkar inte tro att han går att övertala att återvända hem, även om hon kan tänka sig att vänta på honom, utan det måste nog bli skilsmässa.
Så då gäller det alltså att hitta den tjugotredje mannen i ordningen.
Mek Wok säger sig inse att hon är lite till åren kommen och inte har så lätt att attrahera det motsatta könet längre – men eftersom hon inte gillar att vara ensam vill hon i alla fall försöka.

Om tjugotvå äktenskap kan tänkas vara ett rekord är oklart, men att det är ovanligt många, det står utom alla tvivel.
Samtidigt måste man faktiskt tvivla lite på hur kul Mek Wok Kundor är att vara gift med. Det är ju som bekant sällan ens fel att två träter …
Låt oss säga att hon inledde sin äktenskapskarriär tidigt – kanske 17 år gammal. Då har hon i genomsnitt varit gift i fyra och ett halvt år med varje man. Lite tid måste väl också ha gått åt i bytena, så i själva verket blir äktenskapen kortare.

Det allra märkligaste är kanske ändå att hon inte tröttnat. Och naturligtvis ska hon inte diskrimineras för sin ålders skull – det är självklart en fri marknad där ute, så allt man kan göra är att önska henne lycka till.
Möjligen borde någon djupintervjua henne, innan hon blir alltför gammal (?!), för att få veta hur man faktiskt hittar en giftaslysten karl, inte bara en gång - utan åtminstone tjugotvå!

Copyright Klimakteriehäxan
Källa: The Independent

4 kommentarer:

 1. Ha ha, underbart! Fast gift 22 gånger... Hon verkar inte ha varit speciellt kräsen! Eller så har hon en näsa utan dess like när det gäller att hitta giftaslystna män.

  SvaraRadera
 2. Ja visst undrar man?!? :-D

  SvaraRadera
 3. En fråga bara, hur rik är hon? /Lasse

  SvaraRadera
 4. Lasse, jag har sett henne på bild och hon ser inte särskilt förmögen ut men jag vet förstås inte. Förstår din misstanke: en rejäl summa pengar har afrodisiaka-effekt på många!

  SvaraRadera