tisdag, april 01, 2008

Lurad?

Första april. April Fool´s Day. Lurad?
Jag vet inte om jag gått på något skämt, har i alla fall inte märkt något...
Men nyss läste jag om ett som var tämligen sofistikerat.

Vi befinner oss på en arbetsplats där majoriteten av de anställda är kvinnor.
Redan på morgonen den första aprildagen börjar tjejerna begära enskilt samtal med chefen. De anförtror honom, en efter en, att de är lyckligt gravida och kommer att försvinna från jobbet för att föda barn. Och upplysningen är – naturligtvis! – tills vidare konfidentiell.
Vid lunchtid är chefen riktigt ängslig: samtliga hans anställda av kvinnligt kön ska nedkomma, nästan samtidigt.

Hur fick han veta hur det egentligen förhöll sig? Det förtäljer inte historien. Fast någon måste väl ha sagt det förlösande ”April april” – kanske gjorde damerna det i korus?
Måhända kan detta vara något att genomföra ett annat år?
Det är ju bara 364 dagar till nästa April Fool´s Day!

Copyright Klimakteriehäxan

5 kommentarer:

 1. Anonym4:03 em

  jag har väntat 26 år på att maken skulle säga ”April april”...

  SvaraRadera
 2. Då börjar väl ändå det bli dags att
  blåsa faran över? :-)

  SvaraRadera
 3. Anonym8:38 em

  Det skämtet tillhör definitivt de bättre.

  SvaraRadera
 4. Hej alla, Jag heter Aisha Sadat och jag är här ute för att vittna om de goda verk som BABA NOSA UGO från Karnataka Temple har gjort, eftersom min lycka återställs, jag har varit gift i cirka 11 år nu, det kom till en punkt när min man började att agera konstigt och sedan lämnade han mig och våra två barn för en annan kvinna i över 6 månader, jag visste aldrig att han hade ett förhållande med en annan kvinna, den här kvinnan vill ta min lycka och allt som jag har jobbat för, kändes som slut allt. När jag letade efter en lösning kom jag över flera vittnesmål om Spellcaster på internet.
  Vissa vittnade om att han tog tillbaka sin ex-älskare, vissa vittnade om att han löser alla slags andliga problem, örtmedicin för sjukdom som fybroid, astma, könssjukdomar, njursjukdom, diabetes, erektil dysfunktion, vinnande lotteri. Jag trodde aldrig på spellcaster men jag hade inget alternativ eftersom jag letade efter lösning överallt, så jag fick e-postmeddelandet till BABA NOSA UGO från vittnesmålen online och beslutade att prova honom.
  Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom, han berättade för mig vad jag behövde göra och jag gjorde precis som han instruerade, förberedde något för mig att använda, han gjorde nästan allt själv, jag tvivlade faktiskt på när han sa till mig att Jag kan förvänta mig en god nyhet, det var mindre än 14 dagar då min man ringde mig efter så lång tid. Han kom tillbaka om ursäkt och bad om förlåtelse, det hela var som en dröm, jag förlåtit honom och nu är vi ännu gladare än någonsin tidigare.
  Jag vill säga ett stort tack till BABA NOSA UGO för hans vänliga hjälp, jag har aldrig förväntat mig ett så stort andligt arbete och jag kommer inte att sluta dela hans vittnesbörd. Om du har något andligt problem och du letar efter en riktig och äkta Spellcaster, kontakta BABA NOSA UGO så blir du glad att du gjorde det.

  E-post: nosaugotemple@gmail.com / nosaugotemple@net-c.com

  WhatsApp: +37258031247

  Viber: +2347066853060

  https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka

  SvaraRadera