tisdag, mars 13, 2012

Tisdagstema STADSMILJÖ

En spännande stad kan bjuda på nästan vilka miljöer som helst. Stockholm är ju faktiskt en sådan stad. För inte får man några (stor)stadsvibrationer av min bild?! Men den är tagen, visserligen i stor hast, på långt håll och med därmed följande dålig skärpa, men ändå ganska så mitt i staden: du ser bostads- och kontorshusen där borta.

Så när tisdagstemat denna vecka blev STADSMILJÖ tänkte jag att det kunde passa med en lite oväntad syn, nyss inhämtad mitt i vår huvudstad. Som förvisso bjuder på massor av både vackrare och intressantare miljöer - men nu får ni hålla till godo med en gammaldags hästskjuts på Ladugårdsgärde! Fler bilder på andra stadsmiljöer hittar du den här vägen.

Copyright Klimakteriehäxan

8 kommentarer:

 1. Bra tolkning!
  Vi hade verkligen olika bilder du och jag, men min bild är inte tagen så långt ifrån din, den föreställer den långa rulltrappan på Skansen.

  SvaraRadera
 2. Tyckte väl att det var Gärdet!!!
  Kul att du också valde ett annorlunda motiv. För visst är Stockholm underbar med alla dessa olika inslag på gångavstånd - japp, stadsmiljö!!!

  SvaraRadera
 3. Å så bra vi kompletterande varandra med olika stadsmiljöer dvs inte bara gator och torg
  ;-)

  SvaraRadera
 4. Automatiskt går mina tankar till helt andra ställen när temat är stadsmiljö. Då är det bra att bli lite omruskad. :-)

  SvaraRadera
 5. En bra tolkning tycker jag.
  Du har helt rätt, en storstad kan erbjuda så mycket olika miljöer!
  Kul med din häst och vagn, känns lite som förr i tiden. :-)
  Tack för din kommentar.

  SvaraRadera
 6. Litet oväntat i en storstad. Ser riktigt harmoniskt och mysigt ut, långt ifrån folk som skyndar till tunnelbanan och rusar över på övergångsställena ...

  SvaraRadera
 7. Trevligt inslag i stadsmiljön!

  SvaraRadera