söndag, september 10, 2017

Snart är det Hundens år

Låter ännu en skyltsöndag högtidlighållas genom att låta den gå i hundens tecken!

Det är ett faktum att svenska krögare och kaféidkare har anammat den europeiska stilen. Allt fler låter vovven hänga med. Just den här skylten står på Hornsgatan i Stockholm.
Ännu fler följer kanske efter 2018, för då är det Hundens år enligt den kinesiska tideräkningen!

Fler bloggare som skyltar så här på söndagen hittar du den här vägen. De skyltar jag bidragit med kan du se om du klickar på etiketten "skyltar" här nedan. Då får du nästan hundra träffar!

Copyright Klimakteriehäxan

5 kommentarer:

 1. Fin skylt men jag gillar inte hundar på restauranger och serveringar.

  SvaraRadera
 2. Autismmamma9:53 em

  Man ser inte det på mig, men jag känner det i mig. Jag heter Mia. En 47-årig tjej som bor i Småland. På den här bloggen kommer jag att skriva hur det är att leva med svår psykisk ohälsa. Att varje dag fajtas med Tvångssyndrom, Aspergers syndrow, Autism, OCD och Autismspektrumstöning m.m Att vara absolut tvungen att göra vissa saker eller tänka på ett särskilt sätt och dessutom inte kunna förstå många sociala aspekter. Följ gärna mig här för att försöka kunna förstå hur det är att vara psykisk funktionshindrad.

  Det jag skriver om är psykisk hälsa och ohälsa, Jag ger mycket tips i min blogg om hur du kan gå din egen väg och hur du kan göra för att ta dig upp igen från din psykiska ohälsa. Jag vill inspirera andra till sunda ideal och värderingar och få människor att förstå att man duger som man är. Jag delar även med mig av min erfarenhet kring psykisk ohälsa och min vardag. Vi är ett team här inne och kämpar tillsammans!

  E-mailadress: happy0@home.se

  Hemsida: http://autismmamma.bloggplatsen.se

  När du ändå är här, så lägg gärna igen ett tassavtryck så jag kan besöka dig och din blogg.

  When you are here, so please write a comment, then I know who Im going to visit.

  SvaraRadera
 3. börjar bli svårare att få ta med barn....

  SvaraRadera
 4. Å jag som var på Hornsgatan i fredags. Missade skylten helt! Tur att jag har dig som håller mig uppdaterad:-)

  Å visst har det blivit en "trend" att ta med sig hundar till caféer/barer/restauranger. Kan inte låta bli att skratta en aning här - Tänk hur man hade uppfattat "Ditt barn får också vara med;-)

  En toppen skylt! Tusen tak för den och länken:-)

  SvaraRadera
 5. får har jag inte sett på något café

  SvaraRadera