torsdag, februari 08, 2024

Om man behöver nya skor till våren ...

Skor är kul. Skor är dessutom nödvändigt att ha. Skor ska vara bekväma. Skor ska vara sköna att gå i. Skor ska dessutom, det är min personliga övertygelse, vara snygga att titta på.

Det Stora Varuhuset i Stockholm har en stor skoavdelning. Där råkade jag hamna härom dagen, i princip av misstag. Men kolla vilka fynd jag gjorde: ett par svarta boots, det är ju alltid så användbart!, och flip-flops till sommaren, båda i (åtminstone för mig) ny design. Så passande, om man behöver nytt på fötterna nu när våren tassar in så smått. (jo jag vet att det blivit kallgrader igen men jag försöker förtränga det).

Så vad tycker ni? Bör jag slå till? Måste nog bekänna viss tveksamhet. För det första har jag ju fem tår på varje fot, inte bara fyra, men det kanske inte måste matcha? Dessutom har jag ju ganska gott om skor redan, för alla årstider. Och undrar vilka av mina kriterier jag räknat upp som de här fotbeklädnaderna klarar. Men håll med om att de är rätt roliga att titta på! Dock brydde jag mig inte om att kolla prislapparna ... 

Copyright Klimakteriehäxan

13 kommentarer:

  1. många trivs med fivefingers, finns strumpor till. Själv har jag några år haft barfotaskor vilket betyder mer plats för foten att andas och röra sig. Mina ömma fötter tillhör förflutet. För kunde jag knappt gå 200 meter till brevlådan, nu går jag 5-10 km dagligen utan problem 🙂

    SvaraRadera
  2. Ler gott åt ditt inlägg- Var också på detta varuhus i veckan och fastnade även jag för dessa varianter av fotbeklädnad. Ja, det var ögonen som fastnade. Inget annat.
    Antar att du också avstod köp-

    SvaraRadera
    Svar
    1. Blev inget köp, nej ... bara fniss! Och foton.

      Radera
  3. lite roligt för folk som behöver visa sig, på scen:
    https://www.farfetch.com/se/shopping/women/designer-yume-yume/shoes-1/items.aspx

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har sett hemsidan, men tofflor för 5000 spänn? På scen kanske, men då måste det vara sånt som syns på långt håll. Dock måste det finnas kunder, annars skulle ju inte skorna finnas ...

      Radera
    2. Hannele5:55 em

      tofflor för 300 kr också

      Radera
    3. Tack för tipset, jag har så jag klarar mig!

      Radera
  4. LillaSyster5:50 em

    Tycker att de ser lite halvfärdiga ut.....De flesta har ju fem tår.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Helt galna om du frågar mig! Men kul att titta på. Får mig att tänka på fågelfötter.

      Radera
  5. Hrm... crazy. Det gör ont i mina tår när jag ser dem. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inga tår kan ju gå in i de där tårna ... i a f inte utan stor smärta! och det kan det ju aldrig vara värt, hur originella dojorna än är!

      Radera
  6. Skorna är definitivt inte för mig! :) Det ska dock erkännas att de är väldigt intressanta, och någon kommer definitivt att köpa dem.

    SvaraRadera