torsdag, november 29, 2018

Självskryt

Jo då, jag vet. Självskryt luktar illa.
Men när man för första gången på VÄLDIGT länge städat skafferiet ... (det var för blåsigt och otrevligt utomhus) får man inte göra ett litet undantag då? Jo det får man. Har jag bestämt.

Copyright Klimakteriehäxan

10 kommentarer:

  1. Lyckliga du som ens har ett skafferi... Den som byggde vårt kök glömde den detaljen, så jag har bara vanliga skåp - som skulle behövas till annat i köksväg.
    Inte så länge sedan de skåpen städades i grunden - men det var mest för att någon lite rackare gjorde nya små rackare i någon av påsarna...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo vi har gott om skåp, så det finns alltid såna som behöver städas ... jag är ju livrädd över att få in nåt levande!!!

      Radera
  2. Men nä, nu håller jag inte med! Varför kan man inte få visa att man faktiskt har varit duktig, äntligen har tagit tag i en sak eller målat en tavla man är nöjd med?

    Så himla svenskt, är det inte det? Vi fostras i att inte vara bättre än någon, alla har samma förutsättningar, möjligheter och ingen är bättre än någon annan.

    Fel. Alla har samma värde men alla är banne mig inte lika bra på allt.

    Du har all anledning till att vara nöjd över att du gjort det så rent och fint i ditt skåp. Du är välkommen hit att fortsätta med mina!

    Blir lite nyfiken ... Anden där på nedre hyllan, vad ska den användas till?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, nu gjorde jag ju det i alla fall, framhöll min förträfflighet! Men du har självklart rätt: alla har samma värde men är inte lika bra på allt.
      Och tänk att du la märke till ankan, jag hade helt glömt bort den men kände igen den när den dök upp ur skåpets innersta hörn. Tror att det är ett helcrazy serveringsfat. Kan kanske ha brödpinnar (eller blommor?) i huvudet??? och nåt litet att tugga på i groparna på ryggen? Jag är öppen för förslag, bäst idé kan vinna själva ankan!

      Radera
    2. Du får utlysa en tävling helt enkelt! Är det inget märke i botten på den?

      Radera
    3. Jo, en otydbar signatur. Den är nog faktiskt handgjord, drar mig till minnes att den kommer från Konstfacks julmarknad och är en present ... ska försöka använda den nån gång!

      Radera
  3. städade när den yngste flyttade hemifrån... och kämpade med att äta upp allt konstigt han lämnade kvar :)
    Minns inte vem som hjälpte mig att städa badrumsskåpen, tror det var dottern. Äldsta sonen hjälpte med garaget.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag slängde ett och annat som var RIKTIGT gammalt ... gula ärtor, bäst före 2006 ...

      Radera
  4. Självskryt är alltid tillåtet när det gäller rengöring av skafferi och avfrostning av kylskåp;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. TACK! borde gälla garderober också tycker jag!

      Radera