Vilket gjort den hållbar och god, men svårhanterad ...
Jag har gått lös på den med olika knivar, stora och små, och det var något av ett träningspass för armarna. Men nu är det mesta av köttet borta och uppätet.
Veckans tisdagstema är alltså RÖK och därav en bild på vår rökta fårfiol, eller åtminstone det som återstår av den. Om ni klickar här får ni kanske titta på lite vackrare rökbilder ...
Copyright Klimakteriehäxan
Hm... jag tycker att det ser lite sådär ut... Lite småläskigt. :)
SvaraRaderaLite obehaglig var bilden allt ;-)
SvaraRaderaFenalår? Smaskens :)
SvaraRaderaMorsomt bilde.
Ha en fin kveld.
Mormor
Yes! Vilken bra tolkning!
SvaraRaderaKul tolkning! Resterna ser inte så aptitliga ut, annars är rökt fårfiol väldigt gott!
SvaraRaderaSnyggt karvat! Förstår att det har varit ett tufft jobb- men gott!
SvaraRaderaRökt fårfiol som är så gott! Men min första tanke gick åt forensic-hållet, jag säger inte mer ;)
SvaraRaderaJag varnade er ... :-D
SvaraRaderaKitchen forensics, Anita!!!
ser läbbigt ut
SvaraRaderaNjaaa, inte min cup of tea direkt. Bra att det smakade bra för er som år i alla fall :0)
SvaraRaderaPerfekt tolkning!
SvaraRaderaKul tolkning! Härligt karvad. Jag har ganska mycket kvar på mitt "fårben" som barnbarnet kallade det.Dom gillade köttet som var riktigt salt o gott. Jag steker mitt i folie i ugnen och sen får det torka lite. Gillar det bäst så. Har aldrig haft rökt, men vet att många gillar det.
SvaraRaderaSjälv älskar jag fårlår på julen och skulle hellre avvara skinkan om jag måste välja.
Ha de!
Inget för en vegetarian (fast det är ju inte jag som är det utan maken.) Det var bara det första jag tänkte på. Annorlunda tolkning i alla fall.
SvaraRaderaKram
Ingrid
Hej, fårbogen vinner ingen skönhetstävling, men aromen! Smaken är gudabenådat god....
SvaraRaderaFärgmässigt är bilden väldigt vacker!
SvaraRadera