lördag, mars 22, 2008

Påskkort

Ingen människa skickar väl påskkort längre? Jag har i alla fall fått exakt lika många som jag själv postat, det vill säga inget.
Men ta påskkort kan man ju roa sig med.
Så här ser min påskafton 2008 ut!
Vår eller vinter? Var så god och välj själv!Copyright Klimakteriehäxan

9 kommentarer:

 1. Jag ser att påskharen varit framme!
  Kul bilder!
  Jag hade ingen kamera med på dagens promenad - men det var lika delar vårvärme i solen i en söderskogsbacke och isande motvind ute på öppen mark.

  SvaraRadera
 2. Anonym5:29 em

  Alla bilderna är ju jättefina, men den där Påskakärringen var ju för rolig! :) Nej, det är trist att man inte skickar några kort längre. Men jag har fått ett av min mamma. Hon är 82 år och håller fast vid traditionen. Själv har jag varit modern och ringt eller skickat sms...

  SvaraRadera
 3. Anonym9:38 em

  Snygga.

  SvaraRadera
 4. Härliga bilder som faktiskt får mig att misstänka att det ändå trots allt är VÅR! :)

  SvaraRadera
 5. Anonym11:19 fm

  Fina bilder! Är den sista broderad av Häxan själv?
  Glad Påsk!

  Kulsprutan

  SvaraRadera
 6. Jag tar alla bilderna. De är lika fina allihopa. Glad fortsättning på påsken.

  SvaraRadera
 7. Jag var faktiskt riktigt nöjd själv med min påskbildsskörd! Att haren haft vägarna förbi var ju en extra bonus. Han har väl gömt ägg nånstans...
  Kulsprutan - roligt att du är tillbaka i spalten - det där broderiet har en egen historia. Jag har inte gjort hela själv. Och det är förstås Clara Waever som står för mönstret.

  SvaraRadera
 8. Påskkäringen, förresten, som Gunilla pekade på - den är gjord av en kreativ och händig kvinna som heter Margareta "Héti" Lindberg. Äras den som äras bör!

  SvaraRadera
 9. Anonym11:27 fm

  Så fint du broderar - att det var CW såg jag (eller trodde jag). Kanske berättar du broderiets egen historia för oss nå´n gång? Blev förstås nyfiken....på vem som broderat det du själv inte gjorde.

  Vi här har ungefär lika mycket snö på marken som ett par av dina fina foton visar. Men inga påskharar har satt sina fotspår ännu :o)

  Kulsprutan

  SvaraRadera