söndag, oktober 14, 2007

På favoritlistan!

Upptäckte av en händelse att Klimakteriehäxan kravlat sig upp på favoritlistan på nyligen.se!
Plats 49 av 50, så betydelsen av detta ska inte överdrivas, men ändå…
Det var kul och överraskande – och det är väl säkrast att jag uppmärksammar det på direkten, eftersom jag antar att man riskerar att åka ut igen.

UPPDATERAT
Och åkte ut, det var precis vad jag gjorde, blixtsnabbt! Vet inte hur länge jag klamrade mig fast där, men inte var det precis nån evighet...
Blev hur som helst inspirerad att skapa min egen favoritlista på Nyligen, eftersom jag ingen har, men si det går jag bet på.

UPPDATERAT NR 2
Nu är jag där igen! På plats 43 den här gången! Men eftersom det kan vara över strax igen i denna berg-och-dalbana tyckte jag det var säkrast att skaffa ett bildbevis också.
Fattar inte varför jag inte kan göra en egen favoritlista. "Användarnamn saknas" står det - ja men varför får jag inget då?

7 kommentarer:

 1. Grattis till dig! Själv har jag långt dit...

  SvaraRadera
 2. Listplats eller inte, jag läser med förtjusning allt du skriver. Så på min alldeles egna favoritlista ligger du bland de bästa :-)

  SvaraRadera
 3. Tack Malou, du vet hur man förgyller en kulen höstsöndag!

  SvaraRadera
 4. Grattis! Jag har pendlat mellan 12 och 28. Många upp- och nergångar... så jag tar det med ro. Konstigt nog har jag åkt ner flera snäpp just de veckor när statistiken legat högt, det får jag inte att gå ihop.

  Konstigt att du inte kan skaffa dig ett eget favvokonto! Skriv ett mail till "han som har hann ôm'et"
  Jag går i stort sett helt efter min favvolista när jag surfar runt.

  Fast nu blir det bloggfasta i flera dagar.

  SvaraRadera
 5. Anonym8:51 em

  Grattis!
  Fast den där listan räknar inte med bloggar som inte pingar..

  SvaraRadera
 6. Nä, jag vet. Så värst vetenskapligt är det knappast. Och jag har ju överlevt i snart tre år utan, så det förändrar inte min värld på något avgörande sätt.

  SvaraRadera
 7. Anonym9:29 fm

  Grattis!

  Det är så många listor man ska vara på så jag ger upp, det blir som det blir. Jag har ju läsare enligt statistiken så det får duga.

  SvaraRadera