måndag, januari 25, 2010

Spärren måste slå till igen

Väldigt länge har jag inte haft någon spärr för den som vill kommentera här på bloggen. Och nästan lika länge har det gått alldeles utmärkt: spamfritt, skulle jag rent av våga påstå.

Men tyvärr. Nu måste spärren slå till igen.
Detta sedan jag fått diverse skamliga erbjudanden, det verkar drälla av flickor som tror att jag längtar efter deras sällskap, ju intimare desto bättre (i ett par fall fick jag ta hjälp av tolk!).
Ett antal människor på olika håll på klotet har insett att de vill hjälpa mig att få vara med och dela på ett jättearv som ingen legitim arvinge gör anspråk på.

Dessutom har anbuden om diverse spelsajter där storkovan bara ligger och väntar dykt upp. Och ofta poppar de där kommentarerna in på riktigt gamla inlägg, så att de blir svårare att upptäcka - i och för sig kanske det också betyder att färre läsare ser dem, men ändå.
Saftiga tyska sexsituationer har det också kommit förslag om att delta i, via nätet visserligen, fast det känns som en klen tröst.

Hädanefter är det alltså en bokstavskombination som gäller för att din kommentar ska synas här. Du vet att den alltid är uppskattad!

Copyright Klimakteriehäxan

12 kommentarer:

 1. Anonym12:02 em

  SKABRÖSA förslag är inte alltid att förakta men när dom börjar irritera måste man ju censurera.
  Än så länge slipper vi ju iaf sjösjukebokstäver. Alltid nåt!

  Kulsprutan

  SvaraRadera
 2. Det är synd att det ska drälla av spam i kommentarerna. Samtidigt kan det var hur kul som helst att se vilket "ord" man ska skriva. ;o)

  SvaraRadera
 3. Välkommen i gänget. Tråkigt att du ska behöva ta till spamspärr.

  SvaraRadera
 4. Anonym6:00 em

  Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 5. Anonym6:01 em

  Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 6. Så flotta erbjudanden vet jag inte om jag fick, för mina var på kinesiska.

  Men små villiga hemmafruar som jag fick mail om för ett par år sen, de är alltid välkomna att ta tag i mina köksUFO:n.

  SvaraRadera
 7. Väldigt tråkigt när det blir sådär.

  SvaraRadera
 8. Anonym1:57 em

  Hej!
  Jag skrev en kommentar (helt anständig) igår om dina skrabrösa förslag. Jag sände, men utan att behöva ta till sjösjukebokstäver för det fanns inga när jag tryckte på ´publiceradinkommentar´-knappen

  Nu undrar jag om du censurerade bort det jag skrivit av någon anledning som jag inte förstår. Det var så snällt, så snällt i mitt tycke. Och grammatiskt korrekt om jag minns rätt :o)
  Har jag gjort bort mig nu igen (Margareta Sjödin)?

  Vilken makt du har att sudda det som du inte vill ska vilja finnas i så fall.

  Kulsprutan - som undrar litet....

  SvaraRadera
 9. Anonym3:19 em

  Så trist det är med spam, men det tar ju å andra sidan inte långt att kommentera med "bokstavskontroll" heller. Huvudsaken att det går att kommatera tycker jag och att du fortsätter skriva :-)

  SvaraRadera
 10. Valet mellan att återinföra ordkontrollen eller släppa fältet fritt för mer spam var enkelt. Jag är hjärtligt trött på att erbjudas viagra till fyndpris, kvinnligt sällskap och miljardarv utan ansträngning.
  Till Kulsprutan: jag tar aldrig bort andra kommentarer än de där som ovan, eller såna som föreslår sexuella tjänster eller besök på porrsajter osv. Men visst, bloggare kan censurera (somliga gör det, det är jag säker på) fast så länge kommentarerna är rumsrena och rent av snälla finns ju ingen anledning!

  SvaraRadera
 11. Anonym12:40 em

  Då niger jag och tackar och skickar t o m en suck av lättnad. Jag trodde jag var portad :o)
  Fast min första kommentar försvann ut i sajberspäjs för evigt.......

  (Skabrösa utan ´r´ i början av ordet ska det förstås vara i tidigare inlägg).


  Kulsprutan

  SvaraRadera