fredag, september 30, 2011

Kommersiellt i Veckans fönster

Man skulle kunna tro att det handlar om någon sorts modefotografering för ett bröllopsreportage eller så. Men inte då! Detta är en tvättäkta italiensk brud som tog klivet in i det äkta ståndet en dag i juni när jag tillsammans med alla de andra turisterna fyllde Capris gator.

Varför bruden poserar så konstigt har jag inte en aning om. Kanske har hon prenumererat på ett exklusivt magasin där damerna intar konstiga ställningar, med eller utan brudbuketter. Eller har värmen gjort henne svettig under armarna, så att hon försöker fånga en liten vindfläkt? Inte bra om det tajta livet blir fläckigt ovanför kjolen, ett veritabelt tyllmoln!

Inte heller vet jag varför man valt skyltfönstret till en av stadens lyxigaste juvelerarbutiker som bakgrund - kanske var ringen därifrån? Hon såg hur som helst rätt påkostad ut, den nyblivna hustrun.
Och för att bevisa att det verkligen var ett äkta brudpar låter jag er få en glimt av brudgummen också ... och när jag ändå är i farten: ni får en handkyss på köpet!

Allt detta mitt i kommersen i en stad fylld av exklusiva affärer med prylar du inte ens drömt om att någon kan drömma om. Men att fönstershoppa är som bekant gratis, hur tjusig boutique det än handlar om. Och det bör väl passa när temat för Veckans fönster är KOMMERSIELLT? Fler foton på fönster kommer du till om du klickar här!

Copyright Klimakteriehäxan

14 kommentarer:

Cecilia Artista sa...

Oj det var verkligen ett speciellt par! Hoppas hon kunde gå med den där enorma tyllkjolen. Jag förstår att italienskorna vände sig om - vilken syn!
Fina bilder fick du också!

Anna smyger in.. sa...

Åh men du vilken upplevelse att få se allt detta..på den där lilla makalöst exklusiva ön dessutom där allt kostar skjortan minst sagt..helt rätt att se o ögonshoppa är gratis..så häftigt o vackert...du jag minns det som igår när jag var där..:)

Hanna sa...

Häftigt! Hon ser verkligen ut som en exhibitionist som gillar dyra juveler ;0)

Malin sa...

Ja det var ju ett annorlunda bröllopsfoto...men det kanske var det de var ute efter också. Kul och intressant att läsa om och titta på!

Susanne sa...

Italienska bröllop är påkostade! Har varit på tre stycken och det är verkligen en lyxig upplevelse. Och förberedelserna är otroligt kommersiella, så visst passar de här bilderna utmärkt.

Den sista bilden tittar jag lite extra på och ser kvinnan i lila klänning med gympadojor, bröllopsfotografen och så skylten över fönstret som säger "önskan".

Pysselfarmor sa...

vacker brud - fastän inte i den ställningen precis...

Jah Hollis sa...

Det var ju väldigt romantiska (kommersiella) fönsterbilder. Och tjejen ser ju ut som en typisk italienska, blond alltså. Nejvisstja, det är ju här i Sverige som alla tjejer är blonda. :-)

Della sa...

Kul att se, kul att läsa!

Ninni sa...

Tack för ett fint litet bröllopsreportage från Italien.
Trevlig helg!

♥ Hannele på Hisingen sa...

tjusigt värre

larans sa...

Kul bildreportage och fina bilder...och visst finns det mycket kommersiellt i bröllopsvärlden!

Erik "Semlan" sa...

Kan väl nästan inte bli mer kommersiellt?! Vilka bilder du visar upp. Intressant text också. Härligt, på något sätt. :-)
Handkyssen var verkligen fint fångat av dig, kul med de "normala" i närheten.
Får hoppas att de fortfarande är ett lyckligt par... ;-)

Karin sa...

Så härliga bilder du fångat och bröllop passar väl in i det kommersiella temat!

rajson sa...

plötsligt blir jag väldigt lycklig över att vara mor till två döttrar i Sverige istället för Italien!