onsdag, augusti 09, 2023

Jo jag tänkte på en sak ...


... att det är märkvärdigt hur gott det är med rå champinjon på morgonens leverpastejmacka. Enkla njutningar är guld värda!

10 kommentarer:

  1. Det har jag inte testat, så det är säkert gott! Men jag har gärna ätit rå champinjon när jag gjort sallad. På min leverpastejmacka vill jag ha skivad saltgurka.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gurka är också gott, fast jag vill ha färsk eller smörgås- i så fall! Men testa champinjon också!

      Radera
  2. Rå champinjon har jag inte testat. Däremot tycker jag att smörgåsgurka på leverpastejsmörgåsen är väldigt gott. (Leverpastejsmörgåsen var ett långt ord - 20 bokstäver.)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vore ett bra ord att få lägga i WordFeud ... Jo, smörgåsgurka är jättegott, jag kan peta i mig såna skivor som rent godis!

      Radera
  3. LillaSyster5:34 em

    Inte testat. Läste någonstans att det inte var bra att äta rå champinjon..... men det finns säkert det som är mer farligt här i livet =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man äter ju inte tonvis med råa champinjoner, jag skulle tro att i måttliga mängder är man utom fara!

      Radera
  4. Älskar att knapra på råa champinjoner. Så gott! Har dock aldrig testat kombin leverpastej och champinjoner. Väl värt att tänka på:-)

    SvaraRadera
  5. Har aldrig kommit på kombon med leverpastej och råa champinjoner. Ska testa. Tack för tipset.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Om dina smaklökar går i takt med mina blir du nöjd!

      Radera