måndag, augusti 14, 2023

Jo jag tänkte på en sak ...

... att trots att jag inte tittat mer än glimtvis på årets Allsång på Skansen (säsongsfinal imorgon tisdag) inser jag att Pernilla Wahlgren gör ett bra jobb. Vilket också gäller den som väljer hennes kläder. Hon har hyggligt "normala" klänningar till skillnad från sin företrädare. Sanna N uppträdde i hysteriska aftonblåsor som verkligen inte fick en att tänka på Taube eller Ted Gärdestad. Inte var de smickrande heller.

10 kommentarer:

  1. Jag har bara sett några korta stunder då och då och tänkte också på att hon har snygga normala klänningar. I övrigt är jag lite mätt på det klämkäcka - och det egocentrerade som lyser igenom i alla program där hon visar sig - och det är många!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo det är för mycket av det goda.

      Radera
  2. Jag tyckte om Sanna som allsångsledare. Du har rätt i att hon klädde sig i fina aftonblåsor och att nu Pernilla är mer vanligt fint klädd. Pernilla är också proffsig, fast jag är lite trött på Wahlgrens underbara värld 😁

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har inte sett en ruta av Wahlgren-programmen, är trött på henne ändå och tyckte det var galet att ta henne till Allsången också. Men när hon nu är där instämmer jag i att hon gör det bra.

      Radera
  3. jag tycker att valkyrian Sanna N:s klädde i sina "aftonblåsor" vilket inte Pernilla W hade gjort. inte hade Sanna N klätt i de ibland alltför flickaktiga klänningar Pernilla W iför sig. båda är proffsiga enligt min enkla mening

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sanna N var absolut duktig pgmledare men klädstilen tyckte jag kändes helt fel.

      Radera
  4. Brukar hamna i programmet ungefär fem minuter innan slutet. Anledningen är antingen "Morden i Midsomer" eller "Ett fall för Vera" som börjar direkt efter Allsång på Skansen. Vill ju inte missa början;-)

    Håller helt med dig om de läckra kläderna Pernilla Wahlgren bär. Helt perfekt för hennes kropp. Sedan måste jag säga att hon är en otroligt proffsig artist, helt i klass med Måns Zelmerlöw.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Proffsig, absolut. Sjunger bra. Men man MÅSTE väl inte ha en Wahlgren/Ingross i VARJE tv-show?

      Radera
  5. Instämmer helt! Och tycker också att Pernilla W varot en riktigt bra programledare. Är i övrigt inte alls et fan av henne eller familjen...
    Var inte alls förtjust i Sanna N. som jag tyckte var stel och följde mycket sina manuskort. Och kläderna! Pust.

    SvaraRadera
    Svar
    1. TV-människors kläder ska vara i samklang med programmet de syns i, det hävdat jag med bestämdhet.
      Ska bli lite intressant att se om Pernilla W får fortsätta med Allsången. Jag tror det. Men behöver ju inte bry mig eftersom jag knappt tittar alls, mer än nån minut i början.

      Radera