söndag, december 17, 2023

Advent och väntan

Inser plötsligt att det är tredje söndagen i advent  och att jag helt glömt bort att ta fram en ljusstake med de klassiska fyra ljusen i! Det verkar som om det går bra ändå, som tur är. Kan ju alltid låtsas att mina tre hyacinter, i lite olika stadier, är mina tre ljus just i dag. Tycker mest om blåa och vita, och visst passar de fint i julplåtburken från Ikea? Så "skyltar" jag alltså tredje advent (och har svårt att fatta att det bara är en vecka till julafton).

Lika överraskad blir jag inte över upptäckten att jag denna söndag i princip saknar skyltar till den mer eller mindre obligatoriska Skyltsöndagen, den med hemadress hos BP. Men jag väljer ändå att klämma in en cliffhanger. Vågar påstå att den är värd att vänta på!

Copyright Klimakteriehäxan

5 kommentarer:

  1. har flera böcker av Kaffe Fassett, han har ju varit i Göteborg, han håller på med så mycket, stickning, lapptäcken, mosaik

    SvaraRadera
    Svar
    1. Han är GRYM!!!! Grymt bra alltså.

      Radera
  2. ”Grymt, mamma!” sa sönerna när jag spelade ishockey mot dem i föräldrarlaget 🏒

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, det sa inte min Dotter när jag spelade handboll med vårt föräldralag ...

      Radera
  3. snygg cliffhanger! Läste din reflektion om bloggen, 19 år. då kan man inte bara sluta, även om jag inte kommer upp i mer än kanske 16 år så tycker jag att oavsett besöksantal är det fortfarande kul att blogga. Och att titta tillbaka inte minst! Och var skulle jag annars lägga in mina foton, i ett galleri där de blir helt glömda? Dessa veckor innan jul ökar mitt besöksantal på bloggen rejält, det tog några år innan jag fattade att när man googlade på finsk julmat kunde man hamna hos mig. Det tycker jag är skoj, o jag håller fast vid mina finska mattraditioner. De olika veckoteman man väljer att delta i under veckan ger ju också lite gratis bloggfoder ifall man inte alltid så enkelt kommer på vad man ska skriva om. Bloggtorka drabbar mig ibland, än så länge har den gått över. Tycker du har en varierad och läsvärd blogg!

    SvaraRadera