onsdag, november 04, 2009

Man ska väl inte skratta - men ...... försök låta bli när du tittar på det här klippet om du bara kan!
Amerikanska tv-bolaget NBC:s nyhetsankare klarade det i varje fall inte.
De skulle visa lite bilder från visningarna av vårmodet 2010. Och i den modebilden - som känns rätt avlägsen en kväll som denna med snålblåst i kolmörker och ilskna små hagelduschar i luften - lever de skyhöga klackarna vidare, gärna i kombination med små skojiga platåsulor.
Svårt att gå på?
Ja vad svarar man på det? Är haricots verts gröna?

Copyright Klimakteriehäxan

Om inbäddningen inte funkar - här är länken.

14 kommentarer:

 1. Näää, jag skrattar faktiskt inte, utan tänker i stället på hennes vrister som antagligen inte mår speciellt bra. Vill minnas att jag såg något om det här på tv för inte så länge sedan. Ett vanligt problem när den här typen av skor används. Hoppas de som tänker sig en framtid i den här branschen ser det och tänker till lite innan de bestämmer sig för en sådan karriär som riskerar att sätta stopp för - ja, just det - karriären.

  SvaraRadera
 2. Anonym8:22 em

  Tv-kommentatoren bryter ju fullständigt ihop :D
  Jo, jag kan inte låta bli att skratta, men mest för att jag känner själv hur jäkla pinsamt det måste vara :) Jag tycker oerhört synd om modellerna som måste gå i allsköns jäkla designade saker vare sig det är möjligt eller inte.
  Hade hon valt att bli svetsare istället för modell så hade inte bara mått bättre, - hon hade fått bättre lön, en uppsättning bekvämt och funktionellt designade arbetskläder, fotriktiga stålhättor och en hel hord av beundrande karlar i släptåg. Varför var det ingen som upplyste henne om det när hon skulle ut i arbetslivet? :)

  SvaraRadera
 3. Anonym8:48 em

  Jodå - jag kan skratta - men mest garvar jag åt hur låg skrattnivå US nyhetsankare vekar ha (rock bottom i min uppfattning just här).
  Kanske finns det något Victoria ´Posh Beckingham´ kan i alla fall - för hon har ju 12 cm klackar t o m när hon solar vid polen och/eller när hon - ibland - levererar barnen till skolan.
  Skrattar bäst den som skrattar sist..

  SvaraRadera
 4. Anonym8:50 em

  det var kulsprutan som tyckte till härovan men glömde skriva under

  SvaraRadera
 5. Jag tycker att det är roligt, inte att tjejen nästan bryter benet, men nyhetsankarets skrattanfall är väldigt smittande, tack för det, det behövs i mörkret.

  SvaraRadera
 6. Jag skulle i alla fall inte klara att gå tre meter i de där. Särskilt inte med den knasiga gångstilen som de där modellerna har.

  SvaraRadera
 7. antingen får hon sparken eller löneförhöjning

  SvaraRadera
 8. Ja, nyhetsankarna hade kul. Lite skoj var det faktiskt, är inte ett dugg avundsjuk. Har dom gett sig in i leken får dom leken tåla!

  SvaraRadera
 9. Stackars lite! Men jag kunde inte heller låta bli att skratta - lite nervöst dock...

  SvaraRadera
 10. Ja, som jag skrev redan i rubriken: Man ska väl inte skratta - men ...
  Klart att hon fick ont i fötterna, flickan. Fast hon tog sig i a f ut för egen maskin. Man skulle ju kunna hoppas att nån skomakare ändå tänkte till och slutade göra skor som folk inte kan gå på!
  Men icke förty skrattar jag - inte minst tack vare de hysteriska skrattsalvorna i tv-studion, för sånt smittar!

  SvaraRadera
 11. PS Hannele - ja den är n-ä-s-t-a-n lika fin som din! Vattenkannan alltså! :-D

  SvaraRadera
 12. (så många par skor har jag inte visat :)

  SvaraRadera
 13. Jag kan inte låta bli att skratta...
  Just därför går inte jag omkring i såna höga klackar!!

  SvaraRadera