onsdag, februari 04, 2009

Sexigt

En ny fotoutmaning har kommit min väg. Det är Jules som skickat över stafettpinnen. Den här gången går det ut på att man klickar upp sin sjätte bildfil i datorn och publicerar sin sjätte bild.

Resultatet av detta tvåfalt sexiga förslag blev i mitt fall en bildfil som heter "blommor/vykort". Och klickar man sedan på den sjätte bilden blir det ett ljuvligt blommande fruktträd från i våras, ett rosa-vitt moln med ett trivsamt insektssurr som inbyggd ljudeffekt - jag kan nästan höra hur det låter, det är ju faktiskt sexigt det med, bin och humlor i full aktivitet bland ståndare och pistiller!

Jag kan titta länge på de där blomtyngda grenarna, som antagligen nästan bröts av när all frukten mognade fram på sensommaren.
Dessutom känns det skönt att tänka på, att det faktiskt inte är så fruktansvärt långt tills blommorna slår ut igen.

Copyright Klimakteriehäxan

Och du som kikar in här - kolla vad en dubbel sexa betyder i ditt fall och berätta vad det blev och hur vi får se resultatet!

10 kommentarer:

 1. Anonym9:00 em

  Vilken fantastisk bild! Du har en härlig och humoristisk blogg! Tack för god läsning. /E

  SvaraRadera
 2. Anonym9:56 em

  Tack för besöket på min blogg Klimakteriehäxan!
  Jag vet inte om du minns, men 2005 var jag inne och kommenterade hos dig. Sedan hände det saker...jag tappade bort dig.

  Vet du! I 6:e mappen, 6:e bilden har jag en som kunde varit en fin bild på äppelträdet som stod i praktfull blom maj 2008.
  Tyvärr är det en ganska misslyckad bild, eftersom jag fick skärpan på grenen och inte på blomman, men så är jag ju bara amatörfotograf.

  SvaraRadera
 3. Åh så underbart att se. Det suger lite i "vårtarmen" nu tycker jag och att se något så vackert.. det är ljuvligt:)Kram Lallis

  SvaraRadera
 4. Kul att du antog utmaningen :)
  Så vackert och sexigt *ler*
  Härlig bild - sommarlängtan är stor nu, kanske för att snön vräkt ner och mer ska komma.

  SvaraRadera
 5. Anonym11:34 fm

  Vacker välvald bild!
  Och ännu bättre för en utlandssvensk/a var att du nämnde ståndare och pIstiller. Jag undrade häromdagen men orkade inte slå upp. Trodde att det var ´pastiller´ men det är väl något helt annorlunda....

  Vicken tur du hade som kunde lägga ut en så fin bild - vad gör man om man t ex har plåtat maken som travestit som dubbelsexa :o) i kameran? Fifflar litet och ljuger litet förmodligen......

  Kulsprutan

  SvaraRadera
 6. Så vacker bild du råkade ha där!

  Det dyker upp allt fler såna uppmaningar, jag har sett "fjärde" förut... finns ett antal siffror ytterligare att välja på.

  Men nu ska här jobbas - inte bloggas...

  SvaraRadera
 7. Tack, Hannele och Erica!
  Kul att du hittade tillbaka, Marskatten - inget hindrar väl att man lägger ut en suddig bild? (kolla min tisdagstemapost från förra veckan får du se ...)
  Lallis och Jules - vi är SÅ många som längtar!
  Kulsprutan - pastiller kan också vara bra men mer att suga på! Den där bilden på maken som transa - nja, då skulle jag nog hoppa över ...
  Bloggblad - 4th, 4th har jag också gjort, hade tur den gången också - visst det finns många siffror kvar! och oändliga kombinationer, för den som vill!

  SvaraRadera
 8. Anonym10:01 em

  Ge oss vår och sommar, snart!!!

  SvaraRadera
 9. Anonym10:58 fm

  Min bild enl. 6/6 var en jämmerligt trist bild på en tom konferenssal i Gori i Georgien. Jag tänkte lägga upp den någonstans, men jag somnade hela tiden.

  SvaraRadera