tisdag, april 14, 2009

Efter Paul kommer Susan

Minns ni Paul Potts?
En sak är klar: Susan Boyle är nästa överraskning. Och den är inte mindre.
She´s got talent!
Kolla här!

15 kommentarer:

 1. En gång otrogen alltid otrogen... eller? Spana in mitt senaste inlägg om du vill :-)

  http://ladyhumpalot.blogg.se/2009/april/utkast-jag-har.html

  SvaraRadera
 2. Läste nånstans att Paular och Susanor är av Sim*on C regisserade. Hoppas inte, och tror inte riktigt. Hon verkar så helt genuin. Fast jag trodde inte att Västgöta textil hade filial i Storbritannien. (Tänker på klänningen.)

  SvaraRadera
 3. Anonym6:58 em

  Med lite stajling kan Susan nog bli en riktig stjärna! Rösten är det verkligen inget fel på.

  SvaraRadera
 4. Jag förstod när jag fick länken häromdagen, att det skulle bli en sån här överraskning...

  Det jag inte gillar är när jurymedlemmar så tydligt visar att de är extra kritiska när nån är "ful" enligt gängse skönhetsnormer. Även publiken såg ut som om hon vore insläpad från en stinkande container. Och så denna enorma förvåning: EN FUL MÄNNISKA KAN VARA DUKTIG???!!!! Ojoj.

  Jag gillar tanten - som vågar ha buskiga ögonbryn och värsta tantklänningen. Men jag gissar att hon snart nog är stajlad...

  (brev postat idag!)

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig röst!!! Helt underbart! Jag sitter bara och tänker att vad sjutton har hon hållit på med så länge! Men nu är har hon helt klart klivit ut på scenen och inte för sista gången.

  Bättre sent än aldrig.

  SvaraRadera
 6. Oj. Riktigt bra:)
  Kram Lallis

  SvaraRadera
 7. Men visst är det häftigt med en sån klimakteriehäxa! Maximalt missklädsam klänning, noll stajling ö h t - och så den enorma rösten! Självförtroende har hon ju! Jag hoppas innerligt att Ingela har fel, jag vill gärna tro på underverk om än av den mindre sorten!

  SvaraRadera
 8. Bloggblad, fick du koll på detta redan i går? jag fattade det som att det sändes i går i england?!

  SvaraRadera
 9. Jag tror inte så, någon gjorde det. Nej jag vill mycket hellre tro på att någon kan få komma från ingenstans och leva sin dröm. Jag tittade på klippet i går occh tårarna trillade, precis som förra gången, när det var Paul P:s första audition.

  SvaraRadera
 10. jag kanske blir nästa, ingen har hört mej sjunga
  (utom barnbarnet :)

  SvaraRadera
 11. Anonym11:37 fm

  Vad gör jag för fel då? Jag kommer inte på länken. Har försökt 10 gånger - lika många som kommentarerna du fått hittills och är jättenyfiken. Ska man göra det annorlunda om man inte är i Sverige, kanske?

  Kulsprutan

  SvaraRadera
 12. Anonym12:20 em

  Jag hittade dit på en liten vinglig väg, men åh, vilken upptäckt!
  Tack för det, Häxan! Jag har kollat flera gånger och snyftat litegrann också. What a star! Med den rösten kan det bara gå åt rätt håll!

  (Ang misstankar om att Sim-on C har regisserat (Ingela) tror jag inte att han har tid för sånt. Han är nog för upptagen av tandblekning, som någon redan föreslagit, när han inte kunde möta Barack Obama för lunch eller middag för att SC var upptagen.)

  Kulsprutan

  SvaraRadera
 13. Jag måste ha fått det direkt (av en sthlms-kompis) för i länken till tidningen stod det att det var nysänt.

  Alla gånger har hon länge vetat att hon kunnat sjunga, men förmodligen har hon inte fått chanserna (som hon sa) för att hon inte varit snygg nog.

  Jag är så himla glad för hennes skull. Tror inte att hon är regisserad att verka korkad - för jag tyckte inte hon var det alls. Däremot tyckte jag att juryn betedde sig ytterst obegåvat.

  SvaraRadera
 14. Sändes i lördags i England, har jag kommit fram till, bara så ni vet!

  SvaraRadera
 15. Nicoline på Fädernegården7:19 fm

  Å man ryser av välbehag varje gång man lyssnar på henne. Jag tycker hon blir vackrare för varje gång man ser henne. Skönt att se en vanlig människa utan inopererade fläskläppar och silikonbröst. Hon lyser.

  SvaraRadera