lördag, oktober 05, 2013

Veckans fönster vetter mot Medelhavet

 
Det ljumma, nyss så vänliga turkosblå Medelhavet har ilsknat till. Röd flagg är hissad på stranden, bara några få turister tar ett dopp i vågorna ändå. Cyperns besökare kommer från alla håll, men kanske är det engelsmän och ryssar som dominerar i solstolar och souvenirbutiker. Vi svenskar försvinner i mängden, men det gör förstås inget.

Och medan alla väntar på att vinden ska mojna och himlen åter ska bli molnfri drar folk sig inomhus, i skydd för drag, lite mera påklätt. Skulle något hända därute är det snabbt upptäckt genom det stora panoramafönstret. Det finns fortfarande bekväma fåtöljer lediga och baren är på armlängds avstånd …

Veckans fönster är alltså VALFRITT denna gång. Nog hade det varit kul med en val därute i vattnet, men ingen har synts till!

Copyright Klimakteriehäxan

8 kommentarer:

 1. Fint foto! Trodde det var i Nice. Ser likadant ut ungefär...
  Ingrid

  SvaraRadera
 2. Och så for mina tankar iväg åt ett helt annat håll när jag läste rubriken på ditt inlägg: "Dödens hav" som just nu är så aktuellt. Och inte alls speciellt trevligt.

  Nåja, din bild ser trevlig ut i alla fall. Och lagom "semestrig".

  SvaraRadera
 3. Det verkar väl trevligt att sätta sig framför det fönstret när det blåser upp ute. Ryssar har visst blivit de nya tyskarna i resevärlden, de som brer ut sig och hörs över alla andra. Eller är det bara som det sägs?

  SvaraRadera
 4. Skön bild från härliga Medelhavet! Och vem vet, en dag kanske det dyker upp en haj där!

  SvaraRadera
 5. En jättefin bild !! Snyggt med stora fönster som släpper in massor av ljus. Gillar ju medelhavet men vem gör inte det. Fast när havet stormar, vilket det kan göra riktigt ordentligt här ibland, då är det minsann inte alls lika skönt.

  SvaraRadera
 6. Ser njutbart ut! Kan väl vara skönt med en liten paus från stranden då havet ändå är så nära!

  SvaraRadera
 7. Det ser onekligen skönt ut där inifrån om det nu blåser därute!
  Undran vad temat skulle heta om Susanne ville ha fönsterbilder med valar?

  SvaraRadera