tisdag, januari 03, 2017

Tisdagstema TRÖTT

Finns det något mer rogivande än en trött hund som belåtet lägger sig vid ens sida och blundar njutningsfullt medan den blir klappad och krafsad i pälsen? Nej, jag tror inte det. Tror inte att apoteket kan plocka fram en burk med något som fungerar bättre heller.

Min "lånehund" Lena hade i alla fall en positiv effekt på mig när hon, med tassarna om min arm för att försäkra sig om att handen inte togs bort, lät tröttheten ta överhanden. Så kunde vi slumra en stund tillsammans ... så skönt!

Jag har faktiskt tidigare också skrivit om hur nyttigt det kan vara med hund. Som exempelvis att en hund kan vara bättre för skönheten och dessutom ge mer långvarig effekt än den tjusigaste ansiktslyftning!

Veckans tisdagstema är i alla fall TRÖTT, och det borde man ju inte vara efter helgerna, även om det blev ovanligt få röda dagar i år. Att solen lyser därute gör åtminstone mig lite piggare. Fast ännu roligare hade det varit om Lena hoppat över Atlanten och gjort mig sällskap!
Klicka här och kolla hur trötta andra är!

Copyright Klimakteriehäxan

7 kommentarer:

 1. Ja, djur är fantastiska terapeuter. Det finns ju en hel del skrivet i ämnet.
  Och själv såg jag under mors sista år att katten alltid visste när hon behövde honom.
  Margaretha

  SvaraRadera
 2. en tupplur i gott sällskap är skönt - mitt sällskap igår hade mindre hår och var 1½ år.

  SvaraRadera
 3. Så öt....ja idag är djuren trötta....iallafall hos mej alla sover ....lite lågtryck på G

  SvaraRadera
 4. Åh, så mysigt ni har det!

  SvaraRadera
 5. Jag är jättetrött! Julbakis, kanske? Alltså man stressar och fixar med allt inför jul, nyår och sonens födelsedag och sedan sätter man sig ned och orkar ingenting!

  SvaraRadera
 6. Underbart!!! ����

  SvaraRadera
 7. Hund/katt är bra på många sätt. Humörhöjare, promenadkompis....
  Bästa gosedjuret!!

  SvaraRadera