onsdag, april 03, 2019

Bullfest

Ni vet hur det ser ut i diskarna på alla bagerier och konditorier numera: kakorna har växt. Stundtals är de rent groteska i storlek. Fast det är klart, man kan ju dela ... och när det handlar om semlor har erbjuder nästan alla bagare mindre varianter, vilket naturligtvis är sunt.

Men kolla nu in kanelbullen på bilden! Nu talar vi STOR! Fast kul. Och vacker! Jämför med bordskniven på fatet bredvid så fattar ni storleken mer exakt. Detta är en mycket modern och ungdomlig bulle, egenhändigt bakad av en man till hans 30-årskalas som jag blev inbjuden till.

Om man fick dela? Jo, det fick man. Det var nog till och med tanken från första början. Hur som helst var det ett imponerande bakverk som gästerna kommer att komma ihåg, och smaken var också utmärkt. Bullfest blev det!

Copyright Klimakteriehäxan

4 kommentarer:

 1. såna är de i Haga i Göteborg, helt galet, som läskedryckerna, allt... som nybliven diabetiker blir det finskt surbröd här ❤️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Själv knaprar jag så mycket Falu rågrut att jag snart kan kallas missbrukare ... kanelbullar får man undvika efter bästa förmåga!

   Radera
 2. Vilken gigantisk bulle! Vackert gjord var den också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev vederbörligen imponerad.

   Radera