torsdag, april 18, 2019

Skärtorsdagens påskpippi

Ni vet säkert hur det kan vara att bli blixtförälskad. Första ögonkastet säger allt: Dig vill jag ha! skriker det i hela kroppen, även om ingen annan kan höra.

Precis så var det när min blick föll på den här skapelsen av en humoristisk, genial och okänd designer. Vasen står framme nästan året runt, på mer eller mindre synlig plats beroende på årstid. Varje gång jag tittar på den känner jag hur mungiporna dras uppåt och det är helt oberoende av årstid!

Denna underbara heminredningsdetalj fick en gång nummer 59 i min pippi-samling och det ska jag inte ändra på. Men den försvarar verkligen sin plats som skärtorsdagens prydnad när jag visar en pippi om dagen i nedräkningen till årets påskafton. Och spänningen är olidlig (eller hur?): vilken fågel kan komma flaxande här i morgon?

Copyright Klimakteriehäxan

6 kommentarer:

 1. det kan man bli... du har inte lovat att inte köpa fler? (Du som gillar hantverk... och personligt skapande, tycker väl ändå inte att de ska jobba gratis?)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har inte lovat att inte köpa fler fåglar om det är det du menar. Tycker inte att nån ska jobba gratis men vem tänkte du på???

   Radera
 2. Åh så fin. Glad påsk kram Nina

  SvaraRadera
 3. Haha, den var ju rolig! Visst är det konstigt vad man kan alla pladask för! Andra kan stå helt oförstående men själv så är man upp över öronen!

  Som jag sagt till alla andra kvinnliga bloggare i dag: vi ses senare i kväll, va? Jag måste räta ut några spret på kvasten innan jag kan bege mig, bara.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jajamen, jag är packad och glad! (eller nåt)

   Radera