lördag, oktober 28, 2006

Utsikt över Silicon Valley

Det är att betrakta som en smärre olyckshändelse, men nu råkade det i alla fall bli så att maken gick med in i Lindex-affären där jag snabbt skulle inhandla något, när vi nu ändå råkade vara i närheten – ja ni vet hur det kan bli ibland.
Jag gjorde det jag skulle, medan maken mer eller mindre motvilligt kontemplerade utbudet på underklädesavdelningen som låg alldeles innanför entrén.

När vi just lämnat affären gjorde maken en stillsam reflektion som jag tycker är tänkvärd i all sin enkelhet.
-Cleavage Enhancer?, sa han.
-Hur kan det heta Push Up på svenska?
Ja se där blev man svaret skyldig.

Men den som tittar ner i den upp-pushade urringningen har i alla fall bra utsikt över Silicon Valley. Och den har i alla fall fått en svensk beteckning också. Den kallas stundom för Suckarnas Dal, har jag förstått.

Copyright Klimakteriehäxan

1 kommentar:

  1. Anonym10:31 fm

    Åh, med Push-Up BH blir det bara en massa skrynkligt skinn i urringningen numera! Minns en klok - och något äldre väninna - som för c:a 20 år sedan gav mig rådet att sprida ansiktskrämen ända ner till brösten. Lyssnade jag? Icke sa Nicke - och nu pröjsar jag för det. Kan man inte uppfinna en Push-Up BH för oss 50 plus som samtidigt drar och stretar ut överflödshuden åt sidorna?
    Det är kämpigt nog att behöva lyfta upp tuttarna på plats så att bröstvårtorna sitter där de gjorde från början av deras existens.

    SvaraRadera