lördag, oktober 02, 2010

Italienskt i veckans fönster

Låt mig presentera veckans fönster, som här hos mig är ett skyltfönster.
Temat denna gång är ITALIENSKT - och det vet vi ju alla, att vill man ha snygga skor fastnar man ofta för just italienska märken. Det är väl inte utan orsak som Henning Mankell skrivit en roman som heter just "Italienska skor"?
Nej, jag har inte läst den, jag har tröttnat på Mankell. Men italienska skor kommer jag aldrig att tröttna på. Så när jag hamnar framför ett skyltfönster med sådana slinker jag lätt in, allrahelst om fotbeklädnaderna är röda, för det är ju jag som är flickan med de röda skorna!

Copyright Klimakteriehäxan

11 kommentarer:

 1. Som soundtrack rekommenderar jag Mink de Ville's låt "Italian shoes".

  SvaraRadera
 2. I det fallet är vi lika...jag tar ALLTID i de röda skorna först. Ibland hejdar jag mig eftersom jag vet att de inte passar till allt. Men nog finns de åtskilliga röda skor i garderoben, dock inga italienska. Har fått för mig att mina 41:or är något för stora och breda. Men visst är de snygga!
  Finurlig tolkning!
  Ha en fortsatt skön helg!

  SvaraRadera
 3. Kanon-bra tolkning på temat och visst är det något speciellt med italienska skor!!! Jag faller nästan alltid för de neutrala skorna. Borde kanske satsa på ett par röda....väldigt länge sedan sist!

  SvaraRadera
 4. Italienska skor har nåt extra.

  SvaraRadera
 5. Då får jag avvika från åsikten om italienska skor. Tycker faktiskt att de flesta är alldeles för opraktiska att gå i. Men jag håller med om att de är väldigt eleganta och passar säkert alldeles utmärkt på fötter som inte går omkring så mycket. Och får jag på mig sådana klackar ramlar jag direkt omkull.

  SvaraRadera
 6. Håller med Sassa. Visst kan de vara snygga att se på, en del iaf, men inget för mig. Och Mankells bok kan du hoppa över. Den var rätt tråkig. Nu låter jag neggig... men jag gillar din annorlunda bild. :)

  SvaraRadera
 7. Jag sällar mig till de som senast kommenterat - skor ska vara sköna att gå i. Gärna gå långt i. Att själv begränsa min möjlighet att röra mig fritt känns inte lockande. Men titta på på dom kan jag ju. :)

  SvaraRadera
 8. Läckert, ett sånt bord vill jag ha..

  SvaraRadera
 9. Gillar bordet! Har många skor i garderoben men inga röda faktiskt, skulle kanske ta och testa ett par.

  SvaraRadera
 10. Jag är också med i rödskoklubben;) Fick mina första röda till min första skolavslutning. Jag känner mig så fin i röda skor.

  http://nicolinefadernegarden.blogg.se/2007/september/sommarblogg.html

  SvaraRadera
 11. Vill väldigt gärna understryka, att ALLA italienska skor förvisso inte går att gå i. Men det finns många, många som är både snygga och bekväma! Och, som sagt, om ni inte prövat: köp ett par röda. Det piggar garanterat upp!
  Apropå bordet: jag tror det var det som fick mig att ta upp kameran ... vid ett besök i Umeå för en tid sedan!

  SvaraRadera