söndag, oktober 24, 2010

Veckans fönster är OSYNLIGT

Vad ska man ha fönster till om de inte vare sig släpper in ljus eller tillåter utblick? Tja, man kan naturligtvis hävda att om växtligheten tar över har man i alla fall en garanti mot insyn. Och utsikten som bevisligen finns på andra sidan rutan, den finns ju kvar så att den kan beskådas när man går ut - eller när alla bladen hunnit trilla av, kanske. I går satt de kvar.

Någon har i alla fall ett fönster där bakom grönskan. Någons grannar har fri sikt bakom livskraftiga pelargoner i stället. Men det är klart, man går inte ut och hugger ner träd på allmän mark hur irriterande det än kan vara att bli instängd, bakom de osynliga fönstren.

Veckans fönster hittar du den här vägen - kanske får du syn på något eller några, temat till trots ...

Copyright Klimakteriehäxan

6 kommentarer:

 1. Ja, man kan ju bara ana att det är ett fönster där bakom.

  SvaraRadera
 2. synligt som vissa tider blir synligt. Det är en intressant lösning på veckans tema!

  SvaraRadera
 3. Skönt kanske, om solen gassar på sommartid.

  SvaraRadera
 4. På sommaren får man härlig skugga
  och på vintern kan man se ut :)

  SvaraRadera
 5. Växtligheten är säkert fin på sitt sätt men trist att inte ha någon utsikt genom sitt fönster. Blir kanske lite mörkt där bakom alla löv? Du har fångat in ett ganska vanligt problem, att träd växer sig stora nära hus/lägenheter och om de inte tuktas i tid så blir det ett skuggboende bakom träden. Bra tolkning!

  SvaraRadera
 6. Oj, jag vet inte om jag skulle uppskatta den utsikten. Fint med grönska visserligen men det måste vara hemskt mörkt inne.

  P.S. Ang mitt osynliga fönster: Klicka på inlägget där muspekaren ser ut som en pekande hand så kommer det fram.

  SvaraRadera