torsdag, december 19, 2013

Nio år, tre dagar och tretusenåttioen bitar

Nog har man hört talas om att folk glömmer både det ena och det andra. Högtidsdagar att uppmärksamma, jubiléer, ärenden och plikter.
Men ingen kan väl undgå att komma ihåg sin egen födelsedag, annat än om man möjligen vill låtsas, kokettera och hävda att "ett år till är verkligen inget att hänga upp sig på" eller något i den stilen.

Fast nu har det hänt ändå. Klimakteriehäxan fyllde nio i måndags, vilket förbigicks med största möjliga tystnad. Eftersom jag, hennes alter ego, glömde bort det. Ändå är det värt att fira, åtminstone lite, efter alla dessa besök, kommentarer och väldigt många sidvisningar! Här finns dessutom i och med dessa rader 3081 bloggposter, om högt och lågt, mångordigt och kortfattat, samt massor av fotografier (som ibland stjäls alldeles hejd- och skamlöst på nätet, det har jag sett i min besöksbevakare).

Aldrig hade jag väl kunnat tro att den här hobbyn skulle bli så långlivad: nio år, tre dagar och tretusenåttioen bloggposter senare törs jag dessutom påstå att vi har inte sett slutet ännu! Hoppas ni hänger med ett tag till, hör gärna av er!

Copyright Klimakteriehäxan

7 kommentarer:

 1. Jättegrattis till både dig och bloggen. En bok har det ju också blivit.

  Jag trodde inte heller jag skulle hålla på så länge. Min blogg fyllde ju sex år, för några månader sedan.

  SvaraRadera
 2. Oj räknade efter och insåg att Morgondimma fyller 9 till sommaren. massor av grattis till bloggen vi hänger med in i framtiden

  SvaraRadera
 3. Oj räknade efter och insåg att Morgondimma fyller 9 till sommaren. massor av grattis till bloggen vi hänger med in i framtiden

  SvaraRadera
 4. Grattis! Jag har ännu drygt hundra inlägg kvar till tusen. Nu måste jag titta efter när jag började. I december 2007 tror jag det var som svärsonen la in ett inlägg om hur viktigt det var att städa. Som jag naturligtvis måste dementera att det inte var jag som var den skyldiga. Sen var jag igång!
  Ingrid

  SvaraRadera
 5. Anonym11:20 fm

  Läser, återkommer, läser, återkommer ...

  SvaraRadera
 6. Anonym12:04 em

  Grattis - verkligen värt att fira.
  Ping, ping på dej och bloggen!

  Kulsprutan som tänker hänga med tills du slutar. Forever and ever :)

  SvaraRadera
 7. Grattis!
  och man träffar även vänner när man bloggar

  SvaraRadera