söndag, december 22, 2013

Sista skyltsöndagen före jul

Visst är den rätt fyndig, skylten som gör förbipasserande uppmärksamma på att Fältöversten, ett affärscentrum vid Karlaplan i Stockholm, fyller 40 år och fortfarande är i full sving!? Alla granens "beståndsdelar" går förstås att köpa där inne. Men lite synd är det om dem som fortfarande har sin julshopping oavklarad. Jag hör tack och lov inte till dem.

Detta är hur som  helst sista skyltsöndagen före jul. Om du tittar in hos Pumita hittar du säkert till fler bloggare som söndagsskyltar!

Copyright Klimakteriehäxan

4 kommentarer:

 1. Anonym2:45 em

  Häftigt, kul med kreativa varuhus som hittar på lite annorlunda saker. Min julshopping är över, just nu försöker jag bli av med min förkylning innan dopparedagen.

  SvaraRadera
 2. Den var fyndig! Roligt när de anstränger sig att göra något nytt av gammalt invant. Trevligare gran på det här sättet.
  Vet inte heller varför din kommentar försvann. Nej, jag har ingen granskning och den fanns inte bland spam heller.

  SvaraRadera
 3. Nämen det här var ju väldigt fyndigt! Vilken läcker gran. Gillar när allt inte "ser ut som vanligt". Julshoppingen är över för min del. Maken och jag bestämde att vi skulle skippa klapparna i år och köpte istället en tavla som en gemensam klapp till oss själva. Men...vem kan låta bli att ge en liten klapp ändå. Så nu har jag köpte en överraskning. Bara för att det är så kul att ge. Men blir lätt lite galen på all denna hysteri... Önskar dig en riktigt skön och trivsam jul ! God Jul

  SvaraRadera