söndag, augusti 24, 2014

Allt kan inte köpas – ens på en SKYLTSÖNDAG

Magasin du Nord (eller bara Magasin kort och gott) vid Kongens Nytorv i Köpenhamn är alltid kul att gå runt i, även när kronkursen som nu gör priserna lite mer svårsmälta än när dansk och svensk valuta dansar i takt.
Här finns många inhemska designers produkter, förstås, danskarna kan!! Man hittar också en massa andra prestigemärken, och så en hel del "alldeles vanliga" modeprylar. Väskavdelningen är enorm.

Enorm var också skylten som skulle locka alla kunder att investera just i en ny väska. "Man kan inte köpa lycka, men man kan köpa väskor och det är nästan samma sak" löd budskapet, med ett litet tillägg: "Svart är det nya svarta" – men väskor fanns i många fler färger.

Och nog för att jag tillhör de sanna väskvännerna (köpte en jättesnygg förra gången jag var just i Köpenhamn) men denna gång nöjde jag mig med skylten som vajade mellan rulltrapporna medan kunder rusade runt och leta efter sista-minuten-fynden på sista-chansen-rean.

Skyltsöndag startade hos Pumita och fortsätter förhoppningsvis att locka fler skyltfotografer!

Copyright Klimakteriehäxan

5 kommentarer:

 1. Anonym11:16 fm

  Härligt med en shoppingtur i Köpenhamn! Jag vill också!
  hälsn Fia

  SvaraRadera
 2. jag är ingen shoppare - fast maken skulle kanske förneka denna sanning om mej.... Men lycklig är jag! ♥

  SvaraRadera
 3. Hahaha, den var rolig... och sååå INTE Pumita. :) Tur att man kan skratta åt det. Oftast blir jag upprörd åt konsumtionshysterin.

  SvaraRadera
 4. Ha! Ja, den var verkligen rolig!

  SvaraRadera
 5. Jag är nog inte deras drömkund precis. :) Men håller med om att danskarna de kan de.

  SvaraRadera