tisdag, augusti 05, 2014

Tisdagstema FARA

Visst är det praktiskt att kunna ta bilen och fara iväg dit man ska.
Och nog utsätter man sig alltid för fara när man är ute i trafiken. Personligen är jag övertygad om att man inte gör något farligare än att åka bil.

Inte för att jag vill verka fördomsfull, men något säger mig att den som rattar det här åket mycket väl kan vara en fara för andra på vägen ... för nog är det väl någon sorts komplex som tar sig detta uttryck?

"Han är inte bara kort, han är smal också"
Må vara hur det vill med den saken, men FARA är veckans tisdagstema och där fick jag i alla fall in ett par olika sorters faror. Även om den fara man direkt tänker på en dag som denna är den enorma skogsbranden som hotar att bli en riktig katastrof.

Copyright Klimakteriehäxan

10 kommentarer:

 1. Jo, att köra kan vara en fara. Finns många längs vägarna som inte är specielt duktiga på att köra. Tur att det som oftast går bra.

  SvaraRadera
 2. Oh ja säkert är det komplex.Ja i trafiken är man inte speciellt skyddad. Det såg jag på semesterturen. Trafikdårar finns det gott om men själv tar jag det lugnt och hoppas jag inte ställer till det för någon.

  SvaraRadera
 3. Någon skämtare i farten kanske! Visst är det riskabelt att ge sig ut i trafiken, konstigt att det inte händer ännu fler olyckor! Gillar de nya vägarna med 1 + 2 körfält som har mitträcke! De förhindrar säkert en del omkörningsolyckor! Men vilken frihet det är att ha en bil!
  Ha en skön kväll!

  SvaraRadera
 4. Ja det var då en ny variant av text på bilen....

  SvaraRadera
 5. Ja, farorna i trafiken kan vara många. Kul bild :)

  SvaraRadera
 6. Jag använde oxå en bil för att illustrera fara, men en pålitlig bil, åtminstone om jag får tro dottern... Själv är jag en fara i trafiken just nu, så jag avstår att köra!

  SvaraRadera
 7. Ja, tveksamt om jag vill köra om den.

  Och så glädjer jag mig åt poemet av Rose Miligan. Det blir inte städat i dag heller. Jag går ut och njuter av sommaren i stället. Med gott samvete. :-)

  SvaraRadera
 8. Gillar bilen skarpt eftersom den har gott om plats för hundarna;-)
  Ja det är ju inte ofarligt att åka bil men vad gör man om man måste.
  HAHA det var inte mycket till skryt;-)
  Ha det bra

  SvaraRadera
 9. Anonym7:34 fm

  Ja trafiken kan verkligen vara en fara som man inte alltid tänker på. Rolig bild!

  SvaraRadera
 10. Fartdårar tror att de är duktiga... Nej, de duktiga är de som hinner bromsa och väja för väggalningar, säger undersökning.

  SvaraRadera