lördag, januari 17, 2015

Äntligen på kultursidan ...

Om du vill läsa texten (ur Arvika Nyheter)  klicka på bilden så ser du den i större och mer lättläst format!

6 kommentarer:

 1. Grattis! Grattis! Och grattis till fin artikel!

  SvaraRadera
 2. Grattis till den fina artikeln! Jag ska genast låna boken på biblioteket. Ett annat mindre känt (åtminstone i bloggosfären) nyårslöfte är att jag inte ska köpa fler böcker till mina översvämmade bokhyllor. Men du får väl lite royalty i alla fall :-)
  Ingrid

  SvaraRadera
 3. Kul att få läsa om dig så här. Jag instämmer med Musikants kommentar, ska låna boken för jag har också gett mig själv köpstopp för böcker. Alltför många olästa står i bokhyllan. Lånar jag blir de lästa.

  SvaraRadera
 4. Anonym1:09 em

  Vilken trevlig artikel! Kul med före/efter (50årsdagen-)foton. Där ser man hur söt du var när ni träffades, du och Lena, för många år sedan (du är fortfarande söt :).
  Hoppas många läser din senaste bok. Den och du är värda det. Och boken rekommenderas - den är jättebra!

  Kulsprutan

  SvaraRadera
 5. Tack för glada tillrop! Det är inte bara jag som ser annorlunda ut jämfört med 1965, telefonerna har också genomgått en viss förändring ...
  Kul om många läser boken, självklart. Fast Musikanta - royalty får man bara för sålda ex. Bibliotekslån måste vara uppe i flera tusen innan man får några kronor. Som tur är behöver jag inte leva på vad mina böcker ger! Roligt om biblioteken tar in dem (det kan man inte heller vara säker på, i alla fall inte om inte någon frågar efter titeln)!

  SvaraRadera
 6. inget köpstopp på böcker, jag har köpt boken :)

  SvaraRadera