lördag, november 01, 2008

God helg!

Det har plötsligt blivit november, normalt en av världens gråaste månader. Men inför den här helgen lovar meteorologerna sol och blå himmel. Frost ingår i paketet, vinterdäcken gör sig påminda, signalen "glöm inte vantarna" hörs åtminstone inombords.

Den som kanske har en höstsnuva att pyssla om och håller sig mest inomhus eller inte riktigt litar på SMHI:s prognoser utan gärna förser sig med en liten regnförsäkring kan faktiskt gå och köpa senaste numret av Tara. Jag gjorde det. Rynkade lite på näsan när jag stod i kassan och såg priset: 52 kronor.
Men när jag kollade tyckte jag att jag fick mycket för pengarna: inte bara en tidning, utan två, för Amelia kom med på köpet.

Och inte nog med det, man fick en dvd med ”The Queen” också. Visserligen har jag redan sett den, men den kan man faktiskt se en gång till. Det är en film med den fantastiska Helen Mirren, så obegripligt lik Elizabeth II att det enligt säker källa lär ha skämtats om det i brittiska parlamentet när hon avlade sitt årliga besök där.
-Det är inte drottningen, det är Helen Mirren, viskade man i bänkarna i House of Lords och fnissade så glatt som det går i så pampiga lokaler.

Ytterligare en glädjande bonus i Tara är förstås, att min bok kommit med på ett hörn, under rubriken ”Klimakteriehäxor – visst finns de”.
Allt detta måste bara betyda att det blir en god helg!

Copyright Klimakteriehäxan

PS Ni vet väl att om man klickar på bilden av boken här till vänster så får man veta mer om vad som händer kring klimakteriehäxan i bokform?

4 kommentarer:

 1. Anonym6:45 fm

  Du måste varit uppe före mig i morse. Själv sitter jag och bloggsurfar sedan halv sex för att uppdatera mig efter en tids frånvaro. Ville egentligen bara säga hej och att jag funnit en gemensam nämnare med en häxa. Vi gillar båda Helen Mirren. Jag tror inte jag sett henne göra en dålig prestation. Damen regerar. Har dock kvar att se "the queen" fast jag tror jag hyr filmen istället för att köpa Tara. Tara är inte en gemensam nämnare.

  Visst är jag egocentrisk men jag tyckte om att finnas som en underrubrik på din blogg.
  Trevlig helg!

  PS Du har inte tänkt att byta gästbok så man (jag) slipper fylla i uppgifterna varje gång) DS
  :)

  SvaraRadera
 2. Det där paketet hade jag köpt om jag inte haft köpstopp... Ibland blir man ett uns sugen...

  SvaraRadera
 3. RF - måste du verkligen det? fylla i allt? annars funkar den här gästboken perfekt, och jag får så gott som aldrig spam, så jag låter mina besökare slippa word verification etc.
  Jo, jag vaknade mitt i natten och kunde inte somna om. Och för ovanlighetens skull sparkade jag igång min laptop så dags.
  Att jag köpte Tara berodde förstås på att jag fått tips om att de skrev om min bok.
  Inte ett köp jag ångrar, m a o.

  SvaraRadera
 4. Mirren var fantastisk i The Queen!

  SvaraRadera