söndag, mars 29, 2009

Citat från en mamma

"Jag är förkrossad över att jag inte får se mina pojkar växa upp till män och gifta sig. Det är väl vad mammor drömmer om, eller hur? Jag vill bara höra dem skratta ett par gånger till, se att det är lyckliga. De kanske glömmer mig. Och den tanken står jag inte ut med."

-Jade Goody, dokusåpa-tjejen vars öde berört hela Storbritannien, funderar inför sin egen död. För en dryg vecka sedan avled hon i bröstcancer, 27 år gammal. Sönerna hon tänker på är 4 och 5 år gamla. Från början var hon en vanlig tandsköterska i Essex, men sedan hon kom med i Big Brother blev hon superkändis. Hela sjukdomstiden har man kunnat följa henne i massmedierna. Kort före sin död gifte hon sig - och sålde rättigheterna till bröllopet till ett tevebolag. Också hennes begravning kommer att direktsändas i teve. I dag har DN söndag ett reportage om hennes märkliga öde.

3 kommentarer:

 1. människans behov är lika var än vi är födda eller uppväxta.. att värna och vara med våra nära.. att ge och få kärlek av våra barn..
  alla mammor och pappor som dör för tidigt är en stor förlust för barnen..

  SvaraRadera
 2. Tragiskt med henne, ung, men hon lyckades fixa ekonomi för sina pojkar (jag vet, har radio i bilen).

  SvaraRadera
 3. Åh det var en tragi...så ung och barn som inte får en chans att växa upp och lära känna sin mamma. Önskar dom kunde hitta boten mot cancer,

  SvaraRadera