tisdag, september 06, 2011

På fötterna - veckans tisdagstema

I samma ögonblick som jag såg dem visste jag: de där är till mig.
För hur skulle jag kunna motstå ett par cowboyboots i traditionellt stuk – men med blommor på skaftet? Fullständigt omöjligt!

Som tur var hade stövlarna en prislapp som inte alls var avskräckande, snarare väldigt överkomlig, och det trots att ursprungslandet var Italien. Nöjd och glad tågade jag hem med mitt kap.
Det är flera år sedan, men särskilt slitna är de inte. Passar liksom inte till allt … men NÄR de passar, då passar de PERFEKT!

Att bli förälskad i skor är en ovana som jag vet att jag delar med många. Hörde just en kollega bekänna hur hon kommit hem från en shoppingrunda med ett par pumps som, det hade hon haft på känn redan i affären, var alldeles för obekväma och dessutom i en svår färg. Till råga på allt var de kanske rent av ett halvnummer för små. Men eftersom de var vackra som de ljuvaste praliner slog hon till ändå. Får väl ta fram dem emellanåt och titta, klappa på, njuta av klackens form, smeka dem ömt. Skönhetsupplevelser ska som bekant inte föraktas, inte ens på golvnivå!

Veckans tisdagstema är PÅ FÖTTERNA och därför är nu mina blommiga boots förevigade här. Klickar du dessutom på etiketten ”skor” under det här inlägget finns det en hel del mer att kika på när det gäller vad såväl jag som andra har på fötterna.

Copyright Klimakteriehäxan

13 kommentarer:

 1. Vekligen udda skor.

  SvaraRadera
 2. Det var snygga stövlar på en dam. :-)
  Jag blir inte förälskad i skor, jag vill bara gå i dem. ;-)
  Tack för din kommentar, jag får kolla, kanske var det van Gogh...

  SvaraRadera
 3. udda stövlar, gillar dom, skulle kanske inte vilja ha dom själv, men dom är verkligen nått extra och jag kan tänka mig att dom är perfekta när dom väl passar! fina! :-)

  SvaraRadera
 4. Oj, de där var ovanligt snygga!

  SvaraRadera
 5. Vilka läcker-boots. :)

  SvaraRadera
 6. Det var ett par läckra boots...ett kap! =)

  SvaraRadera
 7. Men du vilka coola! =)

  SvaraRadera
 8. Anonym12:07 fm

  Texas möter Dalarna. Stiligt :-)

  SvaraRadera
 9. De var läckra dina boots, men jag skulle nog aldrig kunna klämma i mina fötter i sådana nu. Mina fötter har blivit vana vid flipflop och att kunna spreta med tårna åt alla håll.

  Ha en bra dag och tack för kommentaren!

  SvaraRadera
 10. Tack för att du kollade åt mig, det var snällt. :-)

  SvaraRadera
 11. Anonym12:34 em

  Är du säker på att dom är italienska?
  Här finns Toni Mora - en jäkel på udda och samtidigt oemotståndeligt vackra cowboyboots. Kan det ha varit hans design?
  Jävligt fina i vilket fall som helst. Och det står ditt namn på dom, i små bokstäver i nedre högra hörnet. Just vid klacken. Kolla!

  Kulsprutan

  SvaraRadera