tisdag, januari 08, 2013

I morgon kan vara en annan dag

Den här bloggen har fyllt åtta år. Bemärkelsedagen inträffade i december. Den förbigicks med  tystnad – åtta är väl ingen ålder att fira?

Ibland undrar jag om Klimakteriehäxan rent av passerat sitt bäst-före-datum (ja så kan namnet förvisso tolkas ... :-D). Jag tycker att antalet sidvisningar slutat öka, jag ser färre spår av besökarna i kommentarsspalten, får inte längre särskilt många mail.

Så för ögonblicket, efter nästan 3000 inlägg, är åttaåringen inte riktigt på hugget.
Men man vet aldrig. Rätt som det är, kanske redan i morgon?, kan läget se annorlunda ut. I så fall hör jag av mig!

Copyright Klimakteriehäxan

13 kommentarer:

 1. Stort grattis!

  Jag har varit på kul rea....

  SvaraRadera
 2. Grattis till de 8 åren! Tycker det är fantastiskt att du fått till så många intressanta inlägg under alla år:) Det är alltid lika intressant att se vad du skrivit och jag läser, men kanske inte kommenterar alla gånger. Hoppas du fortsätter i många år till. Kram

  SvaraRadera
 3. Anonym2:32 fm

  Grattis till oss som har den stora glädjen att kunna slinka in här hos
  dig o få något tankeväckande, uppmuntrande ord på vägen eller helt enkelt ett foto man bli glad åt, en känsla att det finns vänner där ute
  (tack för den lilla hälsningen häromsistens) Kort sagt DU BEHÖVS
  Hurra för 8 passerade år och hurra för de kommande!!!
  Overboard

  SvaraRadera
 4. Anonym12:27 em

  Grattis - åtta år har verkligen gått fort men tiden gör ju det i gott sällskap.
  Snälla Häxan - forsätt i minst åtta år till och en uppmaning till dina läsare:
  SNÄLLA alla, kommentera - annars kanske hon, Häxan, slutar att pigga upp vår tillvaro!

  Kulsprutan vars l-å-n-g-a kommentarer kanske kan gälla för tre ditos?..........

  SvaraRadera
 5. Bättra på din statistik. Eftersom det står så mycket vid varje "insändare" så är kanske förklaringen att man bara läser det och inte går in och läser hela inlägget. Jag kan väl "ändra" din statistik lite ?
  Ha det så bra

  SvaraRadera
 6. bosse313:05 em

  Jag har visserligen inte varit med på resan alla åtta åren. Drygt ett år tror jag. Jag vill i alla fall tacka dig för att du har lusten och glädjen att låta oss få del av dina spännande kommentarer. Icke att förglömma ditt utomordentliga bildsinne. Håll gärna igång 8 år ytterligare.

  SvaraRadera
 7. Tänk att jag hittade din blogg först idag. Grattis till så många bloggår. Har haft en jättekul stund med att läsa bakåt i din blogg. Återkommer gärna. God fortsättning på det nya året.

  SvaraRadera
 8. Ursäkta! Jag läser allt du skriver med glädje, men är kass på att kommentera. Du ger mig många fina stunder med ditt kluriga sätt att se på saker, så snälla, fortsätt!!

  Jag har bloggat i snart 10 år och får på sin höjd 3-4 kommentarer, men det gör inget,, jag skriver mest för mig själv som terapi. (Om man då inte räknar alla kommentarer för att köpa viagra, tramadol mm)

  Ser fram mot nästa inlägg!!


  SvaraRadera
 9. Tack för glada tillrop! Jag påstår inte att jag lagt av. Men har knapert med inspiration f n. Och statistik är inte allt - jag presenterar ju faktiskt min blogg som att "den i första hand är till för mig själv".

  SvaraRadera
 10. Hoppas på bättre inspiration i framtiden, jag tittar in varje dag, men är väldigt dålig på att kommentera.

  SvaraRadera
 11. Helt rätt, man ska skriva det man vill, när man vill (förstår inte när vissa bloggare frågar, vad läsare vill ha?)

  SvaraRadera
 12. Jag känner igen problemet - för hur mycket jag än gläds åt att bara sitta och formulera tankar och funderingar, så hjälps det inte - när besökarna och kommentarerna avtar, så försvinner den extra kicken av att andra läser.
  Jag ser ju att det avtar även hos andra, uppdateringarna i min högerspalt sker inte lika ofta. Jag tror att snabbheten hos facebook har tagit över. Kanske twitter, men där är inte jag med, så jag vet inte.

  Det tar onekligen en massa tid att läsa runt och svara och kommentera och att skriva själv - numera går det så trögt för mig att få in bilder, att det kan ta en helt dygn att få in ett par.

  När jag har länkat från facebook ser jag ju att det kommer ca 100 läsare utöver de få som numera frekventerar Bloggblad. Men de stannar inte, de läser just det inlägget bara. Och eftersom jag är mer privat i bloggen (trots att den är öppen) än jag är på fb, vill jag inte hänvisa dit varje gång.

  Vår gemensamma vän läser och är med - och några till trogna, vare sig de kommenterar eller ej, så jag hänger väl med ett tag till. Jag började tydligen ett halvår efter dig.

  Jag håller också med den som skrev att det står så pass mycket i rutan i högerspalten hos mig, att jag ibland nöjer mig med att läsa där.

  SvaraRadera
 13. Malou6:28 em

  Måste jag skriva något intelligent och roligt när jag kommenterar?
  För jag läser, men jag är inte bra på att kommentera :-(

  SvaraRadera