fredag, september 06, 2013

3000

Jag fattar det knappt själv, men när jag klickar på "publicera" den här gången finns det inte mindre än TRE TUSEN poster här på min blogg.
Så många ord, så många bilder, så många timmar ... som jag naturligtvis hade kunnat använda till annat som gjort större nytta för mänskligheten.

Men som jag slog fast redan i december 2004 när jag började med det här så handlar det mest om att jag roar mig för min egen skull. Att det sedan blev en bok också betraktar jag som rena bonusen. På sistone har jag haft mer ont om tid och dessutom inte kommit särskilt bra överens med en ny laptop, så jag har inte varit så flitig.

Fast ingenting tyder på att jag lägger av inom kort. Även om jag, som sagt, naturligtvis kunde använda tiden till annat som kunde göra större nytta för mänskligheten.

Copyright Klimakteriehäxan

7 kommentarer:

 1. Anonym8:59 em

  Grattis till dom 3000! Jag läser din blogg med stor behållning!/Anne

  SvaraRadera
 2. Då har du bara hållit på ett halvår mer än jag. Men jag hittade dig ganska så snart efter att jag hade börjat, sommaren -05.

  Visst har det varit roliga år! Det är inte så många som hänger kvar och bloggar, men jag vill inte släppa taget helt.

  SvaraRadera
 3. Anonym10:20 fm

  Vem kan säga vad som är bäst för mänskligheten?
  Fortsätt blogga du.

  SvaraRadera
 4. bosse 3111:02 fm

  Snälla, tänk bara inte på att lägga av med bloggen. Vi är ju några kollare som är tillvanda, och skulle sakna en trevlig dimension på nätet.

  SvaraRadera
 5. Anonym1:52 em

  Den del av mänskligheten jag utgör är väldigt glad om du fortsätter att blogga så länge du har lust.

  Kulsprutan

  SvaraRadera
 6. Tack för vänliga tillrop! Ja, det är kul att en om än tämligen liten, så i alla fall del av den där mänskligheten hittar hit, även om väldigt få ger sig tillkänna i kommentarsspalten. Extra tack till er som gör det, det piggar alltid upp!

  SvaraRadera